Τρίπολη: «Κόκκινος» ο ουρανός από την αφρικανική σκόνη (pics)

Τρίπολη: «Κόκκινος» ο ουρανός από την αφρικανική σκόνη (pics)

Απρίλιος 23, 2024 - 16:33
0 σχόλια

Μεγάλες ποσότητες αφρικανικής σκόνης καλύπτουν την Τρίπολη, σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου προκαλώντας δυσφορία στους πολίτες που είναι έξω.

Η ορατότητα είναι τόσο περιορισμένη  που τα βουνά έχουν χαθεί. Δείτε τις φωτογραφίες από την πλατεία Κολοκοτρώνη στις 16:33 που έχουμε αναρτήσει χωρίς να έχουμε προσθέσει κάποιο φίλτρο.

Εκτός από την σκόνη η λασποβροχή που σημειώνεται ανά τακτά χρονιά διαστήματα έχει σκεπάσει στους δρόμους και τα αυτοκίνητα και η ατμόσφαιρα είναι επιβαρυμένη, με πολλούς από τους πολίτες να φορούν προστατευτική μάσκα κατά την μετακίνησή τους.

Η Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας καλεί τους πολίτες και ιδιαίτερα τα άτομα που ανήκουν στις ευάλωτες και ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί λόγω της αυξημένης συγκέντρωσης Αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα που πλήττει τις τελευταίες μέρες τη χώρα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.