Τρίπολη: Επικήρυξαν τους δολοφόνους σκυλιών για 2.000 ευρώ

Τρίπολη: Επικήρυξαν τους δολοφόνους σκυλιών για 2.000 ευρώ

Νοέμβριος 10, 2014 - 18:42
0 σχόλια

Tα απανωτά κρούσματα τοποθέτησης δηλητηριασμένων δολωμάτων σε κυνηγοτόπια στην Αρκαδία που είχαν ως αποτέλεσμα τουλάχιστον 3 σκύλοι να βρουν φρικτό θάνατο οδήγησαν τον Κυνηγετικό Σύλλογο Τρίπολη στην επικύρηξη των δραστων με το ποσό των 2000 ευρώ, σε όποιον δώσει πληροφορίες που αποδεδειγμένα θα οδηγήσει στην σύλληψη τους.

Ο Προεδρος του Συλλόγου κ. Ρουμελιώτης μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή του Συλλόγου έκανε λόγο για άναδρους και ανεγκέφαλους δολοφόνους που θεωρούν τα κυνηγοτόπια λημέρια τους. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «τέτοιου είδους φαινόμενα δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε την μάχη μας προκειμένου να προστατέψουμε τον συνάδελφο κυνηγό και τον σκύλο του. Οι επιτυχίες μας σαν Σύλλογος στο παρελθόν στην σύλληψη ατόμου που τοποθετούσε δηλητηριασμένα δολώματα όπως και η επικήρυξη των δραστών και πάλι πριν κάποια χρόνια αποδεικνύει πως και αυτή τη φορά θα δώσουμε την μάχη μας και ελπίζουμε και με την συνδρομή των κυνηγών μελών του Συλλόγου να οδηγηθούμε στην σύλληψη τους »

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.