Τρίπολη: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε σταθμευμένα οχήματα στην οδό Καλαμών

Τρίπολη: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε σταθμευμένα οχήματα στην οδό Καλαμών

Μάρτιος 20, 2024 - 10:18
0 σχόλια

φωτογραφία αρχείου arcadiaportal.gr

Η οδός Καλαμών στην Τρίπολη είναι ένας από τους δρόμους στους οποίους οι οδηγοί αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες. Πολλοί κάτοικοι της περιοχής παραπονιούνται για τα μαρσαρίσματα που ακούνε κυρίως τις βραδινές ώρες, καθώς νεαροί οδηγοί, ως επί το πλείστον, τρέχουν με υψηλές ταχύτητες σε έναν δρόμο που βρίσκεται μέσα στην πόλη και στο οποίον καθημερινά κινούνται μαθητές για να πάνε στο σχολείο τους, το 1ο Γυμνάσιο - Λύκειο Τρίπολης.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης 20 Μαρτίου ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του στην οδό Καλαμών, στο ύψος του 1ου Γυμνασίου - Λυκείου και έπεσε πάνω σε σταθμευμένα οχήματα.

Το τροχαίο καταγράφηκε ως υλικών ζημιών και δεν υπήρξε τραυματισμός, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε από το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τροχαίο έφερε εις γνώσιν μας μια μητέρα μαθητών, κάτοικος της περιοχής, η οποία εξέφρασε την έντονη ανησυχία της για τις υψηλές ταχύτητες που αναπτύσσουν τα αυτοκίνητα σε έναν επικίνδυνο για τους πεζούς δρόμο, και κυρίως για τους μαθητές.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.