Τριήμερο εθελοντικής εργασίας στο Πάρνωνα και την Καστάνιτσα

Τριήμερο εθελοντικής εργασίας στο Πάρνωνα και την Καστάνιτσα

Ιούνιος 08, 2011 - 18:46
1 σχόλια

Το  τριήμερο   11-13  Ιουνίου ο Σύλλογός  μας  διοργανώνει  τριήμερο εθελοντικής εργασίας στην Κατσάνιτσα και τον Πάρνωνα. Συνεχίζοντας την πολύχρονη προσπάθεια  αποφασίσαμε  το τριήμερο αυτό να καλέσουμε  τα μέλη μας, τους συμπατριώτες αλλά και όλους τους φίλους του χωριού μας στην προσπάθεια να καθαρίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους  κοινόχρηστους χώρους, να ασπρίσουμε όσον το δυνατόν περισσότερες επιφάνειες εντός και εκτός οικισμού με στόχο να κρατήσουμε το κυριότερο χαρακτηριστικό του διατηρητέου μας οικισμού.

Ταυτόχρονα, θα  προετοιμαστούμε καλύτερα  εν όψει  του καλοκαιριού για την προστασία του πανέμορφου δάσους από τις φωτιές. Ο Σύλλογός μας  από το 2003 έχει οργανώσει εθελοντική ομάδα πυροπροστασίας ενώ από το 2008 έχει και δικό του μικρό πυροσβεστικό όχημα.

Ραντεβού την Κυριακή στις 8.00 π.μ. στην Πλατεία της Καστάνιτσας επειδή τα χωριά μας κύρια και πρώτα για να επιζήσουν θέλουν πάνω απ΄ όλα την έμπρακτη αγάπη όλων μας.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

τι απίστευτο χωριό η κατσάνιτσα. συγκρίνεται με τσαγκαράδα, μακρυνίτσα στο πήλιο. κρίμα που ερημώνουν αυτά τα χωριά. μαζευτήκαμε όλοι σαν τα ζώα στην αθήνα και τι κατάλαβαμε; να τρέχουμε με την μικρή μας άδεια να δούμε λίγο το χωριό μας. να εχουμε στα πόδια μας τον πανέμορφο παρνωνα και να ζούμε μια ζωή ανθρώπινη