Τριανταφυλλόπουλος: Νέα ομάδα με Ευρωπαϊκή εμπειρία ο Αστέρας

Τριανταφυλλόπουλος: Νέα ομάδα με Ευρωπαϊκή εμπειρία ο Αστέρας

Ιούλιος 26, 2018 - 11:04
0 σχόλια

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος στην τοποθέτηση του κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου πριν τον αγώνα με την Χιμπέρνιαν τόνισε πως δεν υπάρχει φαβορί σε αυτό το ζευγάρι και η ομάδα του θα προσπαθήσει να δώσει χαρά σε όλους τους Έλληνες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος

«Έχω μια μικρή εμπειρία από το Βρετανικό ποδόσφαιρο, μιας και έχω αγωνιστεί κόντρα στην Τότεναμ. Ο ρυθμός του Βρετανικού ποδοσφαίρου είναι κάτι στο οποίο μπορούν να στηριχθούν οι παίχτες της Χιμπέρνιαν.

Ο Αστέρας μπορεί να έχει περισσότερη εμπειρία σε αγώνες Ευρώπης από τη Χιμπέρνιαν, όμως μόνο ο Ματίας Ιγκλέσιας είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί και στις δύο προηγούμενες παρουσίες του Αστέρα στους ομίλους του Europa League. Ουσιαστικά, ο Αστέρας είναι μια νέα ομάδα, η οποία κουβαλά ευρωπαϊκή εμπειρία στις φανέλες της, οι ποδοσφαιριστές νομίζω και των δύο ομάδων είναι στο ίδιο επίπεδο εμπειριών. 

Είμαστε στο 50-50. Πιστεύουμε και θέλουμε να προκριθούμε, όμως κανείς δε μπορεί να μιλήσει με σιγουριά ή για φαβορί, πόσο μάλλον όταν δεν έχει διεξαχθεί ούτε ο πρώτος αγώνας.

Εγώ και οι συμπαίκτες μου θα κάνουμε ότι μπορούμε για να δώσουμε χαρά στους Έλληνες». 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.