Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά σε Κορινθία και Λακωνία

Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά σε Κορινθία και Λακωνία

Αύγουστος 18, 2019 - 17:46
0 σχόλια

Τρεις συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν σε δύο ημέρες από την Αστυνομία σε Κορινθία και Λακωνία για ναρκωτικά. Όπως ενημερώνει η Αστυνομία:

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά στην Κορινθία

Συνελήφθη, χθες (17.8.2019) το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 45χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητες ηρωίνης και κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά στη Λακωνία

Συνελήφθησαν, προχθές (16.8.2019) το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 35 και 39 ετών, αντίστοιχα, γιατί ο 35χρονος κατείχε τρεις (3) συσκευασίες με ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -89,8- γραμμαρίων, που όπως προέκυψε θα διέθετε προς πώληση στον 39χρονο, έναντι χρηματικού ανταλλάγματος, οι οποίες κατασχέθηκαν. Επιπλέον, στην κατοχή τους βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των -780- ευρώ και τρία (3) κινητά τηλέφωνα.

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.