Τρεις παίκτες του Πανιωνίου Μεγαλόπολης δοκιμάζονται στον Ατρόμητο Αθηνών

Τρεις παίκτες του Πανιωνίου Μεγαλόπολης δοκιμάζονται στον Ατρόμητο Αθηνών

Ιανουάριος 05, 2015 - 08:58
0 σχόλια

Tο διήμερο 5 & 6 Ιανουαρίου ο Ατρόμητος πραγματοποίησε δοκιμαστικά για νέους ποδοσφαιριστές στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας.

Τρία ταλέντα από τον Πανιώνιο Μεγαλόπολης βρέθηκαν στο γήπεδο του Ατρόμητου για να δοκιμαστούν και είχουν την ευκαιρία να ζήσουν μία μεγάλη εμπειρία σε ένα σύλλογο της super league. 

Πρόκειται για τους Ζαραφέτα Δημήτριο (κεντρικό - επιθετικό χαφ του 1999),  Μιχόπουλο Ιωάννη (επιθετικό του 1999), Δημητρόπουλο Κωνσταντίνο (στόπερ του 1997).

Όπως έχει αναφέρει ο ο team manager της ομάδας ¨στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα δίκτυο συνεργασίας με ομάδες της super league ώστε τα ταλέντα της ομάδας να προωθούνται σε υψηλότερο επίπεδο, μακριά από παραγοντισμούς και μακριά από την εμπορευματοποίηση ελπίδων και ονείρων νέων ποδοσφαιριστών. ¨

Μαζί με τους παίκτες του Πανιωνίου στην Αθήνα ήταν ο Προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Καλόμαλος και ο team manager της ομάδας Γιώργος Κουλουράς.

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.