Τραπεζοκαθίσματα και άδειες μουσικής στη Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης

Τραπεζοκαθίσματα και άδειες μουσικής στη Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης

Μάιος 22, 2012 - 09:50
1 σχόλια

 Με εννέα θέματα στην ημερήσια διάταξη θα συνεδριάσει αύριο Τετάρτη και ώρα 17:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (παλαιό Δημαρχείο, Εθνικής Αντίστασης 43), το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης. Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

1.           Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής σε κατάστημα «καφενείο»,  με την επωνυμία «Κατσικερός Παρασκευάς του Δημητρίου – ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ» που βρίσκεται επί της Πλατείας Αγ. Βασιλείου στην Τρίπολη.
2.           Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής σε κατάστημα «καφετέρια»,  με την επωνυμία «Β. Κοντόπουλος & Σια Ο.Ε. – TIMES» που βρίσκεται επί της Πλατείας Αγ. Βασιλείου αρ. 5 στην Τρίπολη.
3.           Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής σε κατάστημα «καφενείο – οβελιστήριο»,  με την επωνυμία «Χριστοφίλου Κωνσταντίνα συζ. Γεωργίου» που βρίσκεται επί της οδού Ναυπλίου 56 στην Τρίπολη.
4.           Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής σε κατάστημα «καφενείο - μπαρ»,  με την επωνυμία «Τόμπρος Γεώργιος του Κωνσταντίνου – GOAL CAFE» που βρίσκεται επί της οδού Κων/νου Παλαιολόγου 3 στην Τρίπολη.
5.           Αιτήματα για παραχώρηση χώρου στην πλατεία Άρεως για πώληση καλαμποκιών
6.           Αίτημα του κ. Σοφικίτη Ιωάννη για ενοικίαση χώρου 20 τ.μ. στην πλατεία Άρεως για τοποθέτηση και ενοικίαση παιδικών ηλεκτροκίνητων οχημάτων.
7.           Αιτήματα για παραχώρηση κοινόχρηστων χώρων για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
8.           Επανεξέταση αιτήματος για κατάληψη κοινοχρήστου χώρου και ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων από το κατάστημα ιδιοκτησίας Kristina Mancya του Ilia «ΚΑΦΕ ΦΙΛΙΚΩΝ».
9.           Γνωμοδότηση επί του αιτήματος του κ. Μπαντούνα Νικολάου για τοποθέτηση ειδικών εμποδίων στην άκρη του πεζοδρομίου έμπροσθεν του καταστήματός του.
 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΕΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΙΣ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ.