Το «top five, on fire» της επίθεσης της ΑΕΚ Τρίπολης

Το «top five, on fire» της επίθεσης της ΑΕΚ Τρίπολης

Σεπτέμβριος 07, 2022 - 12:18
0 σχόλια

Η προσθήκη του Άγγελου Γάσπαρη στην γραμμή κρούσης της ΑΕΚ Τρίπολης δίνει ακόμα ένα επιθετικό «όπλο» στα χέρια του Τάκη Παναγούλια που βλέπει με χαρά το ρόστερ του να είναι κυρίως στις μεσοεπιθετικές θέσεις γεμάτο.

Τον Άγγελο Γάσπαρη δεν τον γνωρίζουμε είναι η αλήθεια ποδοσφαιρικά αλλά σύντομα όπως φαίνεται θα τον μάθουμε ωστόσο η προίκα των 34 γκολ (!) την περσινή σεζόν στο τοπικό πρωτάθλημα της Κεφαλονιάς και η ανάδειξη του σε πρώτο σκόρερ και όλα αυτά σε ηλικία 18 ετών παρακαλώ σίγουρα κάτι δείχνουν.

Να σημειωθεί ότι ο Άγγελος Γάσπαρης εκτός από την κορυφή της επίθεσης μπορεί να αγωνιστεί όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας κατά συνθήκη και στο πλάι παρά το ύψος μιας και μιλάμε για έναν δυνατό και συνάμα γρήγορο ποδοσφαιριστή ωστόσο η περιοχή είναι το στοιχείο του και εκεί μοιάζει να έχει την απόλυτη έφεση (κεφάλι-πόδια) με τα αντίπαλα δίχτυα.

Αυτή την στιγμή οι κιτρινόμαυροι διαθέτουν δύο φορ περιοχής (Ανδριανός-Γάσπαρης), δύο εξαιρετικούς πλάγιους (Κολιόπουλος-Πετρόπουλος) και ένα δεκάρι πολλαπλών και συνάμα σημαντικών χρήσεων (Αρδάμης).

Αυτή λοιπόν η μεσοεπιθετική πεντάδα με την προσθήκη και του Άγγελου Γάσπαρη είναι καλή η για να γίνουμε ακόμα πιο συγκεκριμένοι είναι επίθεση που μπορεί να σε πάει μακριά στην διάρκεια της σεζόν και να έχεις πρωταγωνιστικούς στόχους.

Προφανώς και δεν αρκεί μόνο αυτό ωστόσο η ΑΕΚ Τρίπολης σε όλες τις της γραμμές είναι γεμάτη, διαθέτει γκάμα εμπειρίας και νιάτων και έχει ένα ρόστερ που με βασικό άξονα την δουλειά αφήνει υποσχέσεις.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.