Τις πύλες του άνοιξε το Χωριό των Χριστουγέννων στην Τρίπολη (photos&videos)

Τις πύλες του άνοιξε το Χωριό των Χριστουγέννων στην Τρίπολη (photos&videos)

Δεκέμβριος 21, 2012 - 19:51
4 σχόλια

Άνοιξε σήμερα  αργά το απόγευμα τις πύλες του το Χωριό των Χριστουγέννων στην πλατεία Άρεως στην Τρίπολη.

Πλήθος κόσμου , μικρών και μεγάλων, απόλαυσαν το υπέροχο θέαμα με τα ξωτικά. Ο Αϊ Βασίλης καλωσόρισε στο σπίτι του τον κόσμο που βρέθηκε στην πλατεία αψηφώντας το τσουχτερό κρύο για να διασκεδάσει και να μυηθεί στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Μαζί με τον Άι Βασίλη, νεράιδες αλλά και ο δήμαρχος της πόλης που έστειλε γράμμα για να έρθει ο Άγιος των παιδιών και να προσφέρει χαρά, γέλιο, ελπίδα και αισιοδοξία σε όλους στη δύσκολη εποχή που διανύουμε...

Τα παιδιά εντυπωσιάστηκαν από το θέαμα ενώ όλες τις επόμενες μέρες θα έχουν την ευκαιρία:

Στο Ταχυδρομείο του Αϊ Βασίλη να γράψουν το γράμμα τους. Στο Σπίτι της Φαντασίας το ξωτικό του Αϊ Βασίλη περιμένει όλους τους μικρούς φίλους για face painting ενώ μπορούν να δημιουργήσουν και όμορφες κατασκευές. Το Χωριό των Χριστουγέννων θα υποδέχεται κόσμο μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2013.

Παρακολουθήστε δύο βίντεο με τα ξωτικά, τον Αϊ Βασίλη, τις νεράιδες αλλά και τις δηλώσεις μικρών και μεγάλων που βρέθηκαν στο χωριό των Χριστουγέννων, ένα μαγικό χωριό που γίνεται θεσμός στην πόλη της Τρίπολης.

Video: 

youtube://v/t_AOVgVL8KU

youtube://v/T2hXSf7vyDY


4 Σχόλια

Συγχαρητήρια , είναι μια ΟΑΣΗ για τα παιδιά. Βρήκαμε όλοι μια διέξοδο για τώρα τα Χριστούγεννα.

Συγχαρητηρια που θα κανουμε γιορτες πνιγμενοι στα σκουπιδια? εσεις θα μενετε διπλα στο χωριο του Αη Βασιλη μαλλον και δε βλεπετε το χαλι της πολης η οποια μας προσφερει θεαματα ενω δεν εχουμε τον αρτο

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ ΕΓΩ ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΡΙΠΟΛΗ ΜΑ ΤΩΡΑ ΜΕΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΕΣ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!!!!

Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΛΟΟΥΝ NIKH ΕVENTS ΠΡΟΚΟΠΟΥ ΝΙΚΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ....ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ....!!!