Την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα έκοψαν οι εργαζόμενοι στον Δήμο Τρίπολης (pics,vid)

Την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα έκοψαν οι εργαζόμενοι στον Δήμο Τρίπολης (pics,vid)

Ιανουάριος 20, 2017 - 13:26
0 σχόλια

Στο Δημαρχείο στην οδό Λαγοπάτη έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα οι εργαζόμενοι του Δήμου Τρίπολης την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου.

Όλοι οι υπάλληλοι αλλά και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης λίγο μετά τις 12:00 συγκεντρώθηκαν στο ισόγειο του δημαρχείου και αφού οι πατέρες της Εκκλησίας ευλόγησαν τη βασιλόπιτα, έκοψαν την πίτας της οποίας το φλουρί κέρδιζε ένα Tablet.

Στη εκδήλωση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Τρίπολης Δ. Παυλής, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αν. Κακλαμάνος, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφούσας παραταξης, αλλά την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσίας τους οι επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης κ. Σμυρνιώτης, Τζιούμης και Τσιαμούλος, οι οποίοι και ευχήθηκαν στους εργαζομένους τα καλύτερα για τη νέα χρονιά.

Οι ιερείς μετέφεραν τις ευχές του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κκ. Αλεξάνδρου, ο οποίος στο μήνυμά του υπογράμμισε τη σημασία του να έχουμε στη ζωή μας τον Θεό.

Ακολούθως, έδωσε τις ευχές του ο κ. Κοσκινάς, ο πρόεδρος των εργαζομένων Δήμου Τρίπολης, και επεσήμανε ότι σε περιόδους λιτότητας και αβεβαιότητας οι εργαζόμενοι του Δήμου αγωνίζονται για να ορθοποδήσει η πατρίδα.

Ο κ. Γ. Σμυρνιώτης είπε ότι όλοι καλούνται από τη θεσμική τους θέση να προσπαθήσουν να δώσουν μια προοπτική στην πόλη και ευχήθηκε υγεία και οικογενειακή ευτυχία στον καθένα ξεχωριστά.

Ο κ. Τζιούμης, μετά τις ευχές του, δήλωσε ότι ευελπιστεί και τη νέα χρονιά οι εργαζόμενοι να στηρίξουν το έργο που κάθε δημοτική αρχή κάνει στον Δήμο Τρίπολης.

Ο κ. Τσιαμούλος ευχήθηκε το 2017 να μπορέσει ο Δήμος να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της εποχής. «Εσείς είστε οι βοηθοί μας και οι άνθρωποί μας», είπε, επευθυνόμενος στους εργαζομένους.

Ο κ. Δημήτρης Παυλής στο μήνυμά του για τη νέα χρονιά, αναφέρθηκε στις μεταβαλλόμενες εποχές που γνωρίζει η πατρίδα μας και στην αβεβαιότητα που κυριαρχεί, επισημαίνοντας ότι καταλαβαίνει πολύ καλά τις δυσκολίες που ο καθένας ξεχωριστά αντιμετωπίζει στη ζωή του σε αυτές τις εποχές που όλα έχουν αλλάξει.

 

Ειδήσεις: 
Video: 

ΑrcadiaPortal.gr Πρωτοχρονιάτικη Πίτα για τους εργαζόμενους στον δήμο Τρίπολης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.