Την πλάτη στη δημοτική αρχή Τρίπολης γυρίζουν οι πρόεδροι των χωριών

Την πλάτη στη δημοτική αρχή Τρίπολης γυρίζουν οι πρόεδροι των χωριών

Ιούνιος 21, 2017 - 11:40
0 σχόλια

Την έντονη δυσαρέσκειά τους για την πάγια προκαταβολή συνεχίζουν να δείχνουν οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Τρίπολης.

Μετά την κίνηση του  εκπροσώπου της τοπικής κοινότητας Μάναρη Χρήστου Τσουμπρή,  ο οποίος με αίτημά του προς την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Τρίπολης ζητεί το ποσόν των 500 ευρώ το οποίο του χορηγείται διά μέσου των υπηρεσιών ως πάγια προκαταβολή, να μεταφερθεί για τη συντήρηση σιντριβανιού στο Αρτεμίσιο.

Ο εκπρόσωπος της ΤΚ Δόριζας κ. Λυμπερόπουλος Κωνσταντίνος και ο εκπρόσωπος της ΤΚ Βαλτετσίου Παναγιώτης Τσούκας παραχώρησαν και αυτοί την πάγια προκαταβολή που τους δόθηκε από τον Δήμο Τρίπολης στη διάθεση της δημοτικής αρχής.

Όπως υποστηρίζουν οι εκπρόσωποι των τοπικών κοινοτήτων η στάση της δημοτικής αρχής, η οποία μείωσε την πάγια προκαταβολή από τα 1.000 ευρώ στα 500 ευρώ, είναι απαράδεκτη, καθώς τα χρήματα αυτά δεν είναι αρκετά για την τέλεση εργασιών για τους κατοίκων των χωριών.

Ο κ. Τσούκας και ο κ. Λυμπερόπουλος παραχωρούν τα χρήματα στην ΤΚ Μαυρογιάννη για να γίνουν αναγκαία έργα, πιστεύοντας ότι η δημοτική αρχή κόβοντας τη μισή πάγια προκαταβολή τούς εμπαίζει.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.