Την πίτα τους κόβουν τα ενήλικα μέλη του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Την πίτα τους κόβουν τα ενήλικα μέλη του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Φεβρουάριος 08, 2023 - 14:49
0 σχόλια

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του “όπως παλιά” κόβουν τα ενήλικα μέλη του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Μια εκδήλωση θεσμός, κατά την πριν covid19 εποχή,  “ξαναζωντανεύει” για την ΑΕΚ Τρίπολης. Ο όμιλος τένις θα κόψει την πρωτοχρονιάτική πίτα του, σε συνδυασμό με γλέντι, καλό φαγητό και ζωντανή μουσική.

Στόχος της διοίκησης και της προπονητικής ομάδας είναι να γνωριστούν καλύτερα τα νέα με τα παλιά ενήλικα μέλη του ομίλου μας, να διασκεδάσουμε και να απολαύσουμε τα γευστικότατα φαγητά και την υπέροχη ΖΩΝΤΑΝΗ μουσική του Καφεμπαρουζεροτσιπουρομεζεδοταβερνείου  ” Το ΤΑΚΙΜΙ”…

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους, το ΣΑΒΒΑΤΟ 11/2 στις 14:00 να κόψουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας, να γνωριστούμε και να γλεντήσουμε στο ” ΤΑΚΙΜΙ”. Οι παρέες των μελών μας είναι και δικές μας παρέες και ειναι ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΕΣ !!!

Για να δηλώσετε συμμετοχή, ώστε να κλειστούν τα απαιτούμενα τραπέζια αλλά και το μενού, επικοινωνήστε με την γραμματεία του ομίλου μας μέχρι την Πέμπτη 9/2 στις 18:00.

Σας περιμένουμε…..

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.