Την Κυριακή 28 Ιουλίου εγκαίνια Εργαστηρίου - Εκθετηρίου Παλαιοντολογίας στο Ίσιωμα Καρυών

Την Κυριακή 28 Ιουλίου εγκαίνια Εργαστηρίου - Εκθετηρίου Παλαιοντολογίας στο Ίσιωμα Καρυών

Ιούλιος 23, 2013 - 16:45

Στις 28 Ιουλίου Κυριακή 20:00 θα γίνουν τα εγκαίνια του Εργαστηρίου και Εκθετηρίου Παλαιοντολογίας στο Ίσιωμα Καρυών με την βοήθεια του Δήμου και την συμπαράσταση του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μετά τα εγκαίνια θα γίνει ομιλία του καθηγητού Παλαιοντολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γ. Θεοδώρου  και θα ακολουθήσει μουσική εκδήλωση με τον συμπατριώτη μας Μπάμπη Τσέρτο.

Ο στόχος είναι τα παλαιοντολογικά ευρήματα της περιοχής μας , γνωστά από τις ανασκαφές του καθηγητή Σκούφου το 1903, να παραμένουν στο τόπο εύρεσης τους . Έως τώρα φεύγουν για την Αθήνα και αποθηκεύονται χωρίς να προσφέρουν τίποτα στην περιοχή μας.

Ελπίζουμε ότι μέχρι την Ίδρυση του Παλαιοντολογικού Εκθετηρίου στο Παλαιοντολογικό Πάρκο που σχεδιάζεται εδώ και καιρό και βρίσκεται στο τελικό του στάδιο, αυτό το Εργαστήρι να αποτελέσει μαζί με τα υπόλοιπα θαυμαστά αξιοθέατα της ευρύτερης περιοχής μας , Καρύταινα και Λεοντάρι, πόλο έλξης πολλών επισκεπτών όχι μόνο επιστημόνων, έτσι ώστε να συμβάλει στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Η παρουσία όλων σας και η συμμετοχή σας , συγχωρώντας τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής, θα βοηθήσει στην υλοποίηση των στόχων μας.

Περισσότερα νέα για το Ίσιωμα Καρυών στην ιστοσελίδα: isiomakaryon.gr