Την Άνοιξη έφερε η Χορωδία Τρίπολης στο Μαλλιαροπούλειο (pics,vid)

Την Άνοιξη έφερε η Χορωδία Τρίπολης στο Μαλλιαροπούλειο (pics,vid)

Μάιος 09, 2016 - 09:44
0 σχόλια

Ένα φρέσκο πρόγραμμα παρουσίασε η χορωδία Τρίπολης το βράδυ της Κυριακής 8 Μαΐου στο κατάμεστο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο. Από ανοιξιάτικες μελωδίες ξεχείλισε το ιστορικό θέατρο της πόλης και πρόσφερε ζωντάνια, ρυθμό και ανάταση σε όλους όσοι παρακολούθησαν μια μοναδική συναυλία

Συγκεκριμένα, το φιλόμουσο κοινό της Τρίπολης είχε τη χαρά να απολαύσει μια βραδιά από το Νεανικό Γυναικείο Τμήμα της «LA VITA»  το οποίο αποτελείται από 40 νεαρές οι οποίες παρουσίασαν ένα πρόγραμμα από το ξένο ρεπερτόριο.

Τη συναυλία άνοιξε ο νεαρός και ταλαντούχος πιανίστας Βασίλης Γεωργακόπουλος ο οποίος είχε παίξει στην εκδήλωση της υποψηφιότητας της Τρίπολης ως Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας 2021, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Επίσης στα ντραμς ήταν ο Δημήτρης Βουτυρίτσας ενώ, την όλη επιμέλεια και διεύθυνση είχε η καθηγήτρια πιάνου, κυρία Ελένη Αλεξοπούλου.
 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ανοιξιάτικες μελωδίες από τη Χορωδία Τρίπολης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.