Τιμούρ Κετσπάγια: «Ήρθαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς»

Τιμούρ Κετσπάγια: «Ήρθαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς»

Νοέμβριος 04, 2015 - 21:01
0 σχόλια

Με στόχο την νίκη για να παραμείνει στο κυνήγι της πρόκρισης θα παραταχθεί ο ΑΠΟΕΛ στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης όπως τόνισε στην καθιερωμένη συνέντευξη παραμονή του μεγάλου αυτού αγώνα.

Ο Γεωργιανος τεχνικός επισήμανε πως ο Αστέρας είναι πολύ βελτιωμένος και παρακολουθώντας το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ του άρεσε περισσότερο από κάθε άλλη φορά ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Στάικο Βεργέτη, για την ποιότητα του ρόστερ που διαθέτει ο Αστέρας αλλά και για την φιλοξενία στην Τρίπολη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τιμούρ Κετσπάγια:

Αρχική τοποθέτηση: «Μπορεί το γήπεδο να είναι μικρό εξωτερικά αλλά ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι μικρότερος από τα άλλα γήπεδα. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι να έχουμε συνέχεια στο κύπελλο UEFA. Για να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση πρέπει να κερδίσουμε, ήρθαμε εδώ για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, θέλουμε να έχουμε συνέχεια».

Για το αν περιμένει έναν διαφορετικό Αστέρα : «Στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ο Αστέρας μου άρεσε περισσότερο από όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια που έχω παρακολουθήσει. Έπαιξε με μία καλή ομάδα, πήρε δίκαια τη νίκη. Ο Αστέρας έχει καλούς ποδοσφαιριστές, τεχνίτες, πολύ καλό προπονητή και δεν είναι τυχαίο ότι τα τελευταία χρόνια κάνει αυτή την πορεία. Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε μία καλή ομάδα παρόλο ότι σε αυτό το παιχνίδι οι δύο καλύτεροι μας παίκτες απουσιάζουν, αλλά έχουμε παίκτες που μπορούν να πάρουν τη νίκη ώστε να έχουμε συνέχεια». 

Για το πώς είναι για τον ΑΠΟΕΛ να έρχεται στην Ελλάδα: «Από την ώρα που ήρθαμε στην Τρίπολη είχαμε πολύ καλή φιλοξενία από τους ανθρώπους του Αστέρα στο ξενοδοχείο και στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε αύριο να πάρουμε αυτά που θέλουμε εμείς, σίγουρα θα προσπαθήσει και ο Αστέρας. Εμείς ήρθαμε για τους τρεις βαθμούς και θα κάνουμε τα πάντα να το πετύχουμε». 

Για το αν έχει αποφασίσει για την 11 του αγώνα: «Ναι 90% έχουμε αποφασίσει, από εκεί και πέρα θα δούμε και την αυριανή μέρα, έχουμε  μπροστά μας ακόμη μία μέρα». 

Για το αν ο ΑΠΟΕΛ μπει τόσο επιθετικά όπως μπήκε στην Κύπρο: «Δεν θέλω να μπούμε όπως μπήκαμε στην Κύπρο στα πρώτα 15 λεπτά. Θέλουμε να κερδίσουμε αλλά δεν σημαίνει ότι θα τρέχουμε από το πρώτο λεπτό μπροστά χωρίς να κοιτάμε πίσω. Είναι 90’ λεπτά δεν μας νοιάζει αν θα αρχίζουμε επιθετικά στην αρχή ή στο τέλος αυτό που μας νοιάζει είναι ότι αν θέλουμε να έχουμε συνέχεια πρέπει να κερδίσουμε. Πιστεύω παίξαμε με μία καλή ομάδα. Κερδίσαμε δίκαια στην Κύπρο και πήραμε την πρώτη νίκη στο UEFA. Η αρχή είναι δύσκολη αφού την κάναμε θέλουμε να την συνεχίσουμε».

Για το αν θεωρεί αποτυχία την ισοπαλία: «Δεν θα έλεγα αποτυχία, αλλά δεν συμφέρει καμία από τις δύο ομάδες. Η Σπάρτα διεκδικεί την δεύτερη θέση, παίζει δύο παιχνίδια στην έδρα της. Δεν ήταν έκπληξη η ισοπαλία που πήρε στην Γερμανία. Εμείς την έχουμε στο γήπεδο μας και θέλουμε να φτάσουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική διεκδικώντας την πρόκριση και για να γίνει αυτό πρέπει να φτάσουμε αύριο στη νίκη. Έτσι όπως έχουμε φτάσει και εμείς και ο Αστέρας θέλουμε τη νίκη για να έχουμε συνέχεια».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.