Τιμητική βράβευση αθλητών από τον ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ στην Τρίπολη (pics,vid)

Τιμητική βράβευση αθλητών από τον ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ στην Τρίπολη (pics,vid)

Ιανουάριος 26, 2020 - 20:03
0 σχόλια

Βραβεύσεις σε αθλητές και αθλήτριες της Περιφέρειας που είχαν καταταχθεί στην πρώτη οκτάδα των Πανελληνίων πρωταθλημάτων το 2019, έγιναν  την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου στην Τρίπολη .

Για ακόμα μία χρονιά το Δ.Σ. της Ένωσης Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου βράβευσε 56 αθλητές και 13 σωματεία που διακρίθηκαν την χρονιά που πέρασε.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο δημοσιογράφος Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος, ενώ χαιρετισμό έκαναν, ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ κ. Βινατσέλας  και ο αντιδήμαρχος αθλητισμού και προπονητής αθλητών στίβου κ. Μακαρούνης.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν η  αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και καθηγήτρια του ΤΕΦΑ Αθήνας  Αργειτάκη Ξένια, που ανέπτυξε το θέμα «Η συμβολή του αθλητισμού στην υγεία και τις αθλητικές επιδόσεις», ενώ ο Τεχνικός Ανάπτυξης του ΣΕΓΑΣ Ματάκης Στέφανος μίλησε για την «  Εφαρμογή προγράμματος KIDS ATHLETICS στην προπονητική διαδικασία και σύνδεση με τα αγωνιστικά τμήματα»

Η ετήσια γιορτή του στίβου έκλεισε με τις βραβεύσεις αθλητών από την Αρκαδία και από ολόκληρη της περιφέρεια Πελοποννήσου.

 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Bράβευση αθλητών από τον ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ στην Τρίπολη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.