Τιμητική εκδήλωση για τους διατελέσαντες Διοικητές της IV Μεραρχίας Πεζικού (pics)

Τιμητική εκδήλωση για τους διατελέσαντες Διοικητές της IV Μεραρχίας Πεζικού (pics)

Δεκέμβριος 10, 2017 - 12:35
0 σχόλια

Μέρα ορκωμοσίας η Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου σε 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης (ΠΒΕ) και σε 11ο Σύνταγμα Πεζικού, στην Τρίπολη.

Δύο μονάδες κατάταξης νεοσυλλέκτων, που όπως έχω πει πολλές φορές, είναι συνδεδεμένες με την ιστορία της περιοχής μας και δίνουν οικονομική ανάπτυξη στον τόπο μας.

Στην ορκωμοσία στο 11ο Σύνταγμα παρευρέθηκαν και οι περισσότεροι (18) διατελέσαντες Διοικητές της ιστορικής IV Μεραρχίας Πεζικού (ΔΙΚΕ Πελοποννήσου).... Οι διοικητές τιμήθηκαν σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, μετά την ορκωμοσία στο χώρο της Μεραρχίας. 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας όπου και σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει «Έτσι είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε κάποιους εκ των διοικητών με τους οποίους συνεργαστήκαμε... Ευχόμαστε σε όλους να είναι καλά στην υγεία τους και να μην ξεχνούν την παρουσία τους στην Τρίπολη.

Παράλληλα παραχώρησα και ένα οικογενειακό κειμήλιο για την Έκθεση του 11ου Συντάγματος και της IV Μεραρχίας. Το πιστοποιητικό απονομής αναμνηστικών μεταλλίων για την συμμετοχή στην εκστρατεία κατά της Τουρκίας και της Βουλγαρίας του παππού μου, Ευάγγελου Γιαννακούρα, 104 χρόνια πριν....
Το πιστοποιητικό φέρει την υπογραφή του Διοικητή του 11ου Συντάγματος, του έτους 1913.

"Καλή θητεία" σε όλα τα παιδιά!»

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.