Τηλεοπτικές άδειες: Έξι υποψήφιοι για επτά κανάλια

Τηλεοπτικές άδειες: Έξι υποψήφιοι για επτά κανάλια

Ιανουάριος 11, 2018 - 17:22
0 σχόλια

Παππάς: Θα υπάρξει νέα προκήρυξη για την έβδομη άδεια

Πέντε τηλεοπτικοί σταθμοί και μια προωτοεμφανιζόμενη εταιρεία παρουσιάστηκαν στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης καταθέτοντας φάκελλο για τη διεκδίκηση των επτά τηλεοπτικών αδειών πανελλαδικής εμβέλειας. 

Η προθεσμία που είχε θέσει το ΕΣΡ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων εξέπνευσε στις 15:00 το μεσημέρι της Πέμπτης 11 Ιανουαρίου 2018 οπότε και διαπιστώθηκε ότι ενδιαφέρον να αποκτήσουν μία εκ των επτά τηλεοπτικών αδειών εξέφρασαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί Σκάι, Star, Alpha, Ant1, «Ε» και η εταιρεία «Τηλεοπτική Ελληνική» που εκπροσωπήθηκε από τον δημοσιογράφο Μάκη Γιομπαζολιά, ο οποίος συνεργάζεται με τον τέως ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού «Ε», Φίλιππο Βρυώνη.

Το ΕΣΡ θα προχωρήσει σε νέα προκήρυξη -σε χρόνο που το ίδιο κρίνει- για την έβδομη άδεια, ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, σε σύντομη συνομιλία, που είχε νωρίτερα, με δημοσιογράφους στη Βουλή.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.