Τι έχει κάνει ο δήμος Τρίπολης για τα αδέσποτα...(video)

Τι έχει κάνει ο δήμος Τρίπολης για τα αδέσποτα...(video)

Σεπτέμβριος 05, 2012 - 22:51
22 σχόλια

Από τις 20 Ιουλίου έχει αρχίσει βάσει του Νόμου 4039/2012 η διαχείριση του θέματος των αδέσποτων ζώων από το δήμο Τρίπολης. Ενώ από τα μέσα Ιουνίου έχει ξεκινήσει η σύμβαση με τρεις κτηνιάτρους της πόλης που ελέγχουν την υγεία των σκύλων που μαζεύονται από το δήμο και προχωρούν στις απαραίτητες διαδικασίες για την στείρωσή τους και για την ίαση των προβλημάτων που τυχόν αντιμετωπίζουν στην υγεία τους.

Μέχρι σήμερα σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο έχουν μαζευτεί 50 σκυλιά ενώ η διαδικασία συνεχίζεται κανονικά και όπως ανέφερε ο κ. Ζαφείρης Μπισιούλης το πρόβλημα δεν είναι εύκολο να λυθεί από τη μία στιγμή στην άλλη αλλά ο κόσμος θα πρέπει να επιδείξει κατανόηση και να μάθει να ζει με τα αδέσποτα, αφού αυτά δεν πρόκειται να εξαφανιστούν από την πόλη.  Στόχος της δημοτικής επιτροπής είναι να συγκεντρωθούν τα επικίνδυνα ζώα ενώ τα υπόλοιπα που θα έχουν στειρωθεί και θα έχουν και ειδικό λουράκι θα κυκλοφορούν στο δρόμο, αλλά σίγουρα όπως τόνισε ο κ. Μπισιούλης δεν θα είναι τόσο μεγάλο το πρόβλημα όπως τώρα ενώ πιστεύει πως δεν θα υπάρχουν επιθέσεις. Ο δήμος μάλιστα θα αναλάβει και την διατροφή των σκυλιών, ενώ η αρμόδια επιτροπή που συστάθηκε στα τέλη Αυγούστου θα λύσει και άλλα ζητήματα που προκύπτουν ενώ θα ζητηθεί και η συνδρομή των κυνηγών.
Πάντως ο κ. Μπισιούλης σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ δήλωσε ικανοποιημένος και μάλιστα χαρακτήρισε το δήμο Τρίπολης ως το μοναδικό δήμο στην περιοχή που ασχολείται με το θέμα και έχει αποτελέσματα τα οποία όμως δεν μπορούν να γίνουν ορατά άμεσα.
Δείτε και στο βίντεο τα όσα είπε ο κ. Μπισιούλης για τις μέχρι τώρα ενέργειες του δήμου για τα αδέσποτα…
Ε.Τ.

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/EsBs7SHdomc


22 Σχόλια

Με τις γάτες τι μπορεί να γίνει; Για΄τι μου εχουν ρημάξει το κήπο και τη σελα απο το μηχανακι; Για να μην αρχισω τις φόλες και το αεροβολο δηλαδη..........

να εμφανίζεται πιο συχνά σε βίντεο και να κάνει δηλώσεις! στην κρίση το γέλιο είναι σημαντικό! πες και άλλα!!

Να πανε να μαζεψουν τα σκυλια στα φαναρια στο 2ο Λυκειο. Χθες αναγκαστηκα να φυγω απο το γηπεδο 5Χ5 με το ποδηλατο απο τον πισω δρομο προς εργατικες κατοικιες γιατι ειχαν μαζευτει στα φαναρια και κυνηγουσαν τα αυτοκινητα. Ενα εξ'αυτων των σκυλιων μαλλον ανοικει σε καποιον που διατηρει προβατα σε διπλανο χωραφι και ο οποιος μετα τις 9 το βραδυ το αφηνει ελευθερο εσκεμμενα. Την επομενη φορα ομως θα ειμαι προετοιμασμενος... με τον καταλληλο λοστο... και οτι με πλησιασει θα το βρει ψοφιο ο ανευθυνος ιδιοκτητης του.

like!!! +1

Αυτος ο Μπισιουλης ζει στην Τριπολη? Αρκαδια ή Λιβυη? Προφανως βγαινει δημοσιως και εμπαιζει τους δημοτες με δηλωσεις περι δρασης για τα αδεσποτα. Γνωριζει πολυ καλα οτι δεν γινεται τιποτα οπως αλλωστε διοαπιστωνουμε και οι περισσοτεροι στην πολη. Αν νομιζει οτι τα εργα γινονται με δηλωσεις στα μεσα και θεωριες και αναφορες σε νομους τοτε η παντελως ανικανος είναι ή παντελως αδιαφορος. Και γιατι δηλωνει οτι τα αδεσποτα δεν θα εξαφανιστουν απο την πολη? Εχει καποια ιδιαιτεροτητα η πολη μας? Εχουν τα αδεσποτα καποιον υπερυψηλο δεικτη ευφυηας σε σχεση με τους διοικουντες την πολη? (Πολυ πιθανον). Υπαρχουν καποιες ξενες δυναμεις που τα στηριζουν? (Μοσαντ, Αλ καιντα...)? Μηπως να αναλαβει κανενας πιο ικανος που να μπορει να αναταπεξελθει σε αυτη την ανιση μαχη ανθρωπου σκυλου? Γιατι αν δεν μπορεις να μαζεψεις και να καθαρισεις την πολη απο τα αδεσποτα, τοτε ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΜΠΙΣΙΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΟΥ? Και γιατι να εισαι σε αυτη την θεση αν δεν μπορεις να λυσεις προβληματα της πολης? Να πας σπιτι σου.

ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ? ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ? ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ: Τ Ι Π Ο Τ Α !!!!! ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΩΚΑΚΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΑΝΑΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

Η πόλη μας είναι μια μικρογραφία της χώρας μας και της κοινωνίας που ζεί σ' αυτή. Πλήρης αναρχία (με την αισχρή της έννοια)παντού. Υποκρισία στο ζενίθ. Όλοι μας ξέρουμε το σωστό, όταν αυτό αφορά στους άλλους, ασκούμε κριτική για τα πάντα, ακόμα και για αυτά που εμείς οι ίδιοι έχουμε κάνει άπειρες φορές. Λέξεις όπως ευγένεια, λεπτότητα, αξιοπρέπεια, σεβασμός είναι λέξεις χωρίς περιεχόμενο. Τα αποτελέσματα τα γνωρίζουμε όλοι, το που έχουμε φτάσει ως χώρα και ως κοινωνία. Αλλά ξέχασα... πάλι φταίνε οι άλλοι. Δεν είμαστε τίποτα άλλο από ένα άτακτο τσούρμο άξεστων, χωρίς αναστολές και με πολλά μικροσυμφέροντα. Μας αξίζει λοιπόν ό,τι μας συμβαίνει. Περιττεύει οποιοδήποτε σχόλιο περί της συμπεριφοράς μας απέναντι στα ζώα (από τα οποία είμαστε χειρότεροι)..

ο πρόσφατος νόμος προσπαθεί να προστατεύσει τα ζώα ορίζωντας 1 μήνα χωρίς αναστολή για όποιον χτυπήσει ζώα, κλπ. το μόνο που μπορεί να γίνει θεωρώ ότι είναι στειρώσεις. όμως πέρα από τα αδέσποτα που υποθέτω το αναλαμβάνει ο δήμος, πρέπει οι τιμές να γίνουν προσιτές για κάθε ιδιοκτήτη.

ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΓΚΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΦΟΛΕΣ ΣΤΙΣ ΓΑΤΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙΣ , ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ << ΣΩΖΕΙ >>

Για ησύχασε ρε <<ΡΑΜΠΟ>>.'Ολοι οι τρελοί στην Τρίπολη έχουν μαζευτεί.Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτές τις ψυχές,που όσο μπορώ τις φροντίζω κιόλας.Έχω όμως σοβαρό πρόβλημα με όλους αυτούς τους ανεγκέφαλους που νομίζουν ότι αν ασκήσουν βία σε κατι πιο αδύναμο από τους ίδιους ότι είναι κάποιοι.Ε,λοιπόν κύριοι να το βάλετε καλά στο άδειο κεφάλι σας ότι δεν είστε απολύτως τίποτα.

Απο τότε που γνώρισα τους ανθρώπους αγάπησα τα ζώα,είχε πει ο Λουντέμης...

Τα αδεσποτα σκυλια δεν ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ. Τα εχουν παρατησει οι φιλοζωοι ιδιοκτητες τους. Επειδη ηταν και ειναι φιλοζωοι μονο στα λογια οπως αρκετοι εδω μεσα. Μου θυμιζεται κατι γνωστους και κυριως γνωστες γυναικουλες με μαυρη ψυχη αλλα με πολυ αυτοπεποιθηση που καθε κυριακη σκυβουν μεχρι το πατωμα για να βρουν τον Θεο και κανουν τον σταυρο τους με τεραστιες τελετουργικες κινησεις και την εκφραση του πονου κολλημενη μονιμα στο προσωπο. Οι θεατραλε Χριστιανοι ειναι το αντιστοιχο το λογά φιλοζωου. Μπορεις να εισαι λοπον φιλοζωος αλλα μπορει και να μην εισαι. Οταν σε δαγκωσει ομως καποιο αδεσποτο τοτε δεν εχει σημασια τι εισαι απο τα δυο. Φυσικα μπορει αν εισαι τοσο φιλοζωος οσο λες (αναφερομαι σε ολους του απο κατω φιλοζωους) να χαιδευεις το αδεσποτο την ωρα που εχει μαγκωσει εσενα η το παιδι σου αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα πρεπει να με υποχρεωσεις και εμενα να γινω το ιδιο ηλιθιος.

Δυστυχώς δεν κινδυνεύουμε απο τα αδέσποτα αλλά απο τους αδέσποτους και τις αερολογίες τους.

ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟ ΜΠΙΣΙΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΠΙΣΙΟΥΛΗ.ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ.ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΩΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ.ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΙΑ.ΑΚΟΥ Ο ΜΠΙΣΙΟΥΛΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ

Ρε Χρυσαυγίτη, ναι εσυ που σηκώνεις το χέρι ναζιστικά ... πήγες ρε και σχολείο; Και τι έμαθες να κάνεις εκεί; Να βαράς κόσμο; Την επόμενη φορά που θα βρώ χρυσαυγίτη θα αμολήσω τα δυο σκυλιά μου και θα σε κάνει κομματάκια. Μετά όμως σκέφτομαι πως θα σε κάνει εμετο ρε νούμερο. Ξέρεις γιατί; Γιατί τα σκυλιά δεν τρώνε περιττώματα...Σε βούλωσα ρε. Άντε νανάκια τώρα και "Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας". Θα μου πεις τώρα, τί σου είπα; Άστο, άνοιξε κανα λεξικό και πάρε και τον Κασιδιαρακο τελεφωνο, να σου μεταφράσει τη γλώσσα των προγόνων σου, την οποια εσύ δεν ξέρεις.

Χρυσαυγιτη, εγω στον εμφυλιο σκοτωσα πανω απο 20 δεξια καθαρματα φιλογερμανους. Σκυλο δε σκοτωνω ποτε. Αντε γειααααα

Ναι, ο Μπισιούλης σου φταίει ρε τούβλο ΝΕΟΛΑΙΕ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΙΤΗ όταν, αντί να παρακολουθείς στο μάθημα, ζωγράφιζες σβάστικες , κρεματόρια και στρατόπεδα συγκέντρωσης! Φασιστοειδές υποκείμενο! Ούστ από δω, βρωμολεχρίτες, μη φέρω το σάρωθρο του δήμου και σας σκουπίσω, σκουπίδια!

Ενταξει, να τα καταλαβω όλα... Η επίθεση στον Μπισιούλη ομως, προκύπτει απο κάπου; Καλά, για εσένα που λες ότι τον είχες στο σχολείο σου, ούτε λόγος να γίνεται... Ας βγει κάποιος να πει ότι ο Καρλής και ο Μπισιούλης είναι οι μόνοι που προσπαθούν να πετύχουν στα καθήκοντα τους με βασικό γνώμονα το ήθος τους...

@Anonymous (χωρίς επαλήθευση) Κυρ, 9 Σεπ 2012 - 17:35 Θα το πω εγώ! Ο Καρλής και ο Μπισιούλης είναι οι μόνοι που προσπαθούν να πετύχουν στα καθήκοντα τους με βασικό γνώμονα το ήθος τους..... (χααααααχααχαχαααααχαχαχαχαχαχααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα) Να είσαι πάντα καλά ρε φίλε να μας χαρίζεις το γέλιο!

Σήμερα η ΙΒ ήταν γεμάτη σταθμευμένη αυτοκίνητα, ενώ τα αυτοκίνητα έμπαιναν στο "απαγορευμένο" για αυτά κομμάτι κανονικότατα. Πως να γίνει διαφορετικά άλλωστε όταν πλαστικό που κλείνει τον δρόμο μπορεί να το μετακινήσει ακόμα και παιδί δύο (2) ετών;;;;!!!! Αυτοκίνητο με ξένες πινακίδες μπροστά στα μάτι μου πήγε να ανέβει στην πλατεία Πετρινού αφού δεν γνώριζε ότι απαγορεύεται η διέλευση στην ΙΒ και είχε βρεθεί σε αδιέξοδο. Το σκηνικό έγινε μπροστά στα μάτια μου και ο οδηγός επέμενε να ανέβει στην Πετρινού και να στρίψει αμέσως δεξιά!!!!! Του εξήγησα ότι είναι πλατεία και ότι στον δρόμο που κινείται κανονικά απαγορεύεται και έκανε όπισθεν... Αυτό αφιερωμένο στον σχολιαστή που μίλησε για αυτούς που προσπαθούν να πετύχουν στα καθήκοντά τους. Ούτε σε ένα δρόμο να επιβάλουν απαγόρευση κυκλοφορίας ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ;;;;;;;;; Περπατάνε τα παιδιά μας και κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να τα πατήσει αυτοκίνητο σε δρόμο που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η κυκλοφορία;;;; Πόση προσπάθεια θέλει για να πετύχεις να κλείσεις ένα δρόμο;;;;

Τέτοιοι είμαστε, τέτοιες καταστάσεις μας αρμόζουν... Το αίσθημα της ευθύνης, που θα έπρεπε να μας διακατέχει ως πολίτες είναι ανύπαρκτο. Άνθρωποι τριτοκοσμικών χωρών, μόλις δουν κάποιο απαγορευτικό, πλαστικό, σιδερένιο ή οποιασδήποτε προέλευσης, θα το σεβαστούν, Κύριοι, ας σοβαρευτούμε. Δεν μας φταίει ο κάθε Μπισιούλης. Εμείς έιμαστε "λίγοι"...