Τατούλης
symvolo

Τι απαντά το ΚΤΕΛ στο Σωματείο Εργαζομένων για την παραχώρηση αίθουσας στη Χρυσή Αυγή

Τι απαντά το ΚΤΕΛ στο Σωματείο Εργαζομένων για την παραχώρηση αίθουσας στη Χρυσή Αυγή

Ιούνιος 12, 2019 - 18:21
0 σχόλια

Από την ΚΤΕΛ Νομού Αρκαδίας Α.Ε γίνετε γνωστό ότι ύστερα από Ανακοίνωση - Διαμαρτυρία που απέστειλε στις 11/6/2019 το Σωματείο Εργαζομένων στις Εμπορικές Επιχειρήσεις και Υπηρεσίες στα Καταστήματα και στις Α.Ε της Αρκαδίας σε Τοπικά & Περιφερειακά ΜΜΕ σχετικά με την παραχώρηση της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων της Εταιρίας μας σε πολιτικό φορέα η απάντησή μας είναι η εξής: 

Η μόνη και απλή ενοικίαση ή χρήση χώρων εμπορικής και μόνο εκμετάλλευσης από την εταιρεία μας σε οποιοδήποτε φορέα δεν σημαίνει οποιαδήποτε ανάμειξη ή συμμετοχή μας. Οι επιβάτες μας και πελάτες μας όταν επιβιβάζονται στα λεωφορεία μας, κυλικεία μας, αποθήκες μας και χώρους που τους εξυπηρετούν σίγουρα όπως και σ’ όλες τις άλλες εμπορικές επιχειρήσεις που εκπροσωπείτε δεν ρωτώνται για το πολιτικό τους πιστεύω αλλά αντιμετωπίζονται μόνο ως πελάτες που επιζητούν τα προϊόντας τους.

Αυτό και τίποτα άλλο
  

Γραφείο Τύπου – ΜΜΕ – Προβολής - Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.