Θρυλικές κινηματογραφικές μελωδίες πλημμύρισαν το Μαλλιαροπούλειο Θέατρο (pics,vid)

Θρυλικές κινηματογραφικές μελωδίες πλημμύρισαν το Μαλλιαροπούλειο Θέατρο (pics,vid)

Σεπτέμβριος 11, 2017 - 09:45
0 σχόλια

Ποιος θα φανταζόταν ότι η μουσική του «Νονού» θα συναντούσε τα τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι σε πλείστες όσες ελληνικές ταινίες και μάλιστα κάτω από τη στέγη του Μαλλιαροπουλείου Θεάτρου...

Η μουσική του κινηματογράφου, του εγχώριου και του παγκόσμιου, πλημμύρισε το Μαλλιαροπούλειο Θέατρο το βράδυ της Κυριακής 10 Σεπτεμβρίου, σε μια ξεχωριστή βραδιά-αφιέρωμα στην Έβδομη Τέχνη και στις μελωδίες των κλασικών ταινιών.

Το κοινό ανταποκρίθηκε με μεγάλη θέρμη στην πρόσκληση του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης και απόλαυσε ένα αξιόλογο και πλούσιο αφιέρωμα στη μουσική που έντυσε μερικές από τις πιο εμβληματικές ταινίες του παγκόσμιου και ελληνικού σελιλόιντ, όπως «Ο Νονός», «Καζαμπλάνκα», «Gilda», αλλά και «Λατέρνα, φτώχεια και φιλότιμο», «Γοργόνες και μάγκες» κ.ά.

Η Άννα Σαράντη στο ελληνικό ρεπερτόριο, η Ιωάννα Noir Ζαχαροπούλου και ο Γιώργος Λαγογιάννης στο ξενόγλωσσο επί σκηνής παρουσίασαν αγαπημένες μελωδίες της μεγάλης οθόνης, ενώ ταυτόχρονα παρουσιαζόταν ανάλογο οπτικό υλικό.

Η προσπάθεια καταχειροκροτήθηκε από τους θεατές που γέμισαν το Μαλλιαροπούλειο.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Μουσικό αφιέρωμα στον παγκόσμιο και ελληνικό κινηματογράφο


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.