Θρίαμβος για τα Τρίκαλα του Καστρίτη επί του Άρη

Θρίαμβος για τα Τρίκαλα του Καστρίτη επί του Άρη

Ιανουάριος 21, 2017 - 21:51
0 σχόλια

Καστρίτης: «Να έχουμε ωριμότητα και να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα»

Τα Τρίκαλα του Αρκά coach Γιάννη Καστρίτη μετά τον ΠΑΟΚ επικράτησαν εντός έδρας και του Άρη με σκορ 78-62 και πήραν μεγάλη νίκη και παράλληλα βαθιά βαθμολογική ανάσα στην μάχη της παραμονής για το πρωτάθλημα της Basket League.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη έφθασε στο 5-9, παίρνοντας μια πολύ σημαντική νίκη, αφού μπόρεσε να κυριαρχήσει κόντρα στον Άρη και με όπλο της τα τρίποντα και τον έλεγχο του ρυθμού να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.

Κορυφαίος για τα Τρίκαλα ο Κέλσεϊ Μπάρλοου που πέτυχε 18 πόντους και και μοίρασε 4 ασίστ με άξιους συμπαραστάτες του τους Τσαγγαράκη και Λίποβι που είχαν από 12 και 10 πόντους αντίστοιχα ενώ καθοριστικός ήταν και ο Μπιρούτα που τελείωσε τον αγώνα με 8 πόντους και μάζεψε 7 ριμπάουντ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο coach Καστρίτης βρήκε ως αντίπαλο στον Άρη τον Βασίλη Καββαδά που την περασμένη αγωνιστική περίοδο τον είχε υπό τις οδηγίες του στον Αρκαδικό με τον Έλληνα σέντερ να τελειώνει την αναμέτρηση με 10 πόντους.

Ο Γιάννης Καστρίτης στην συνέντευξη τύπου αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Άρη και την μεγάλη νίκη των Τρικάλων είπε: «Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Είχαμε πολλά προβλήματα με το χιόνι τις τελευταίες μέρες και είχαμε προετοιμασία μετ’ εμποδίων. Είπαμε πως έπρεπε να δώσουμε και την καρδιά μας στο παιχνίδι με  τον Άρη. Τα παιδιά έκαναν  κατάθεση ψυχής, όλη η νίκη, όλο το μερίδιο τους ανήκει, πολλά συγχαρητήρια.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να έχουμε  ωριμότητα,  να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα. Να συνεχίσουμε μα κάνουμε το ίδιο.  Μένει ένας ολόκληρος γύρος, οι απαιτήσεις σε δουλειά αυξάνονται. Να είμαστε υγιείς με την ίδια προσήλωση για να πετύχουμε τον στόχο μας. Καλή συνέχεια στον Άρη και συγχαρητήρια για την πρόκριση του στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας».

Τα δεκάλεπτα: 16-14, 38-25, 60-42, 78-62.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Καστρίτης): Μανωλόπουλος 7(2),Κάφεϊ 8(1), Λίποβι 10(1), Εζιούκου 5, Μπιρούτα 8, Τσαγκαράκης 12(1/1β., 1.2διπ., 3/9τρ.), Πουλιανίτης, Μπάρλοου 18(1/2β., 1/3διπ., 5/9τρ.), Καλλές, Καλογιαννίδης, Χότον 8, Βαρυτιμιάδης.

ΑΡΗΣ (Πρίφτης): Ξανθόπουλος 3(1), Τσαϊρέλης 2, Τζένκις 4, Κάμινγκς 6, Ζάρας 11(1/1β., 2/3διπ., 2/3τρ.), Μούρτος 2, Σίμτσακ 2, Γιάνκοβιτς 6, Καββαδάς 10(2/4β., 4/6διπ.), Ντραγκίσεβιτς 16(3/6β., 2/3διπ., 3/7τρ.).
 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.