Θριαμβευτική πεντάρα για την Γυναικεία ομάδα του Αστέρα στον Βόλο

Θριαμβευτική πεντάρα για την Γυναικεία ομάδα του Αστέρα στον Βόλο

Μάρτιος 10, 2024 - 17:29
0 σχόλια

Η ομάδα γυναικών του ΑΣΤΕΡΑ επικράτησε με 0-5 της ομάδας του Βόλου, σε αγώνα για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α' Εθνικής Γυναικών.

Οι παίκτριες του ΑΣΤΕΡΑ είχαν την πρωτοβουλία και προηγήθηκαν με 0-1 στο 8ο λεπτό μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ της Τζαφέρη το οποίο προήλθε από λάθος της τερματοφύλακα των γηπεδούχων η οποία μπλόκαρε την μπάλα έξω από την περιοχή της και αποβλήθηκε.

Η Μοσκοφίδου δυο λεπτά αργότερα αστόχησε σε τετ α τετ και έχασε και άλλη μια μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα των κιτρινομπλέ στο 39΄.

Στην επανάληψη τα κορίτσια ήταν καταιγιστικά και με σκόρερ την Μπάσκα στο 69ο και 79ο λεπτό, την Φακίνου στο 71ο και την Δρακωνάκη στο 78ο λεπτό ο ΑΣΤΕΡΑΣ κατάφερε να φτάσει στη νίκη με το επιβλητικό 0-5.  

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Γρηγοριάδου, Ζιώγα (65' Μελισσού), Μendoza, Μιχαλοπούλου, Figueiras, Durkovic (83' Καντζιώρα), Τζαφέρη, Δρακωνάκη (83' Λαμπράκη), Γούλα (65' Φακίνου), Καραγιάννη, Μοσκοφίδου (55' Μπάσκα)

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.