Θετικό το πρώτο τεστ για τον Αστέρα

Θετικό το πρώτο τεστ για τον Αστέρα

Ιούλιος 16, 2015 - 21:23
0 σχόλια

Μπασακσεχίρ – Αστέρας  2 - 1

Δείγμα πρώτο θετικό για τον Αστέρα Τρίπολης στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι επί Ολλανδικού εδάφους για την νέα αγωνιστική σεζόν κόντρα στην Μπασακσεχίρ το απόγευμα της Πέμπτης (16/7).

Η ήττα με 2-1 από την Μπασακσεχίρ που είναι σαφέστατα πιο έτοιμη λόγο των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων σε λίγες ημέρες  μικρή σημασία έχει καθώς αυτό που μετράει την δεδομένη χρονική στιγμή είναι η αγωνιστική κατάσταση αλλά και η εικόνα που έδειξε η αρκαδική ομάδα στο πρώτο της παιχνίδι μετά από 10 ημέρες σκληρής προετοιμασίας.

Τα φώτα όπως ήταν αναμενόμενο έπεσαν στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα με όλα τα νέα ‘’αστέρια’’ να κάνουν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους με την ''κιτρινομπλέ'' φανέλα με τους Μπερτόλιο και Λανζαρότε όμως να κλέβουν την παράσταση και να δείχνουν τα πρώτα δείγματα της ποιότητας που διαθέτουν.

Ο Στάικος Βεργέτης χρησιμοποίησε 22 ποδοσφαιριστές και από μία διαφορετική ενδεκάδα σε κάθε ημίχρονο κάνοντας παράλληλα αρκετές δοκιμές και ασφαλώς βγάζοντας πολύτιμα συμπεράσματα για την συνέχεια.

Η Μπασακσεχίρ έδειξε να πατάει καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο με τα πόδια των ποδοσφαιριστών του  Αστέρα να είναι βαριά. Οι Τούρκοι πέτυχαν δύο τέρματα με σκόρερ τον Ντα Σίλβα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών (24’ , 28’) ενώ είχαν και δύο δοκάρια. Από πλευράς Αστέρα που παρατάχθηκε με 4-3-3 στο πρώτο μέρος ο Δημούτσος ήταν αυτός που έχασε την πρώτη του μεγάλη ευκαιρία στο 21’ ύστερα από φάση διαρκείας με το κοντινό πλασέ που επιχείρησε να κοντράρει και καταλήγει κόρνερ. Το γκολ για την αρκαδική ομάδα ήρθε από συνδυασμένη προσπάθεια στο  44’ και σέντρα του Μούκαμ από τα δεξιά με τον Σκούρτη με ωραία κεφαλιά να μειώνει στο σκορ και να πετυχαίνει το πρώτο ‘’κιτρινομπλέ’’ τέρμα της χρονιάς. 

Στην επανάληψη ο Στάικος Βεργέτης άλλαξε ολόκληρη την ενδεκάδα και το σχήμα του Αστέρα  σε 4-2-3-1 με την αρκαδική ομάδα να αποκτά καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα του δευτέρου ημιχρόνου. Μπερτόλιο και Λανζρότε έδειξαν το πρώτο δείγμα γραφής καθώς όπως φάνηκε διαθέτουν μεγάλη ποιότητα στο παιχνίδι τους αφήνοντας υποσχέσεις για την συνέχεια. Καλύτερη στιγμή του δευτέρου ημιχρόνου η φάση του 56ου λεπτού με την καπληκτική κάθετη πάσα του Μπερτόλιο στον Γιάννου με το πλασέ του Έλληνα επιθετικού να το αποκρούει με τα πόδια όμως ο Βολκάν όπως έγινε  και στο αδύναμο σουτ που επιχείρησε Τσοκάνης στην συνέχεια της φάσης.

Η ενδεκάδα του Αστέρα στο 1ο ημίχρονο: Μπαντής, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Γκόιαν, Ντουντού, Γουάτο, Δημούτσος, Φούντας, Μάσα, Σκούρτης, Μούκαμ

Η ενδεκάδα του Αστέρα στο 2ο ημίχρονο: Θεοδωρόπουλος, Γιαννούλης, Αλόκο, Τορμένα, Κιτόκο, Ιγκλέσιας, Χαμντανί, Μπερτόλιο, Τσοκάνης, Λανζαρότε, Γιάννου

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.