"Θετικό μήνυμα" για το Μπεγλίτη η ψήφιση του Μνημονίου 2

"Θετικό μήνυμα" για το Μπεγλίτη η ψήφιση του Μνημονίου 2

Φεβρουάριος 13, 2012 - 10:00
2 σχόλια

Από το www.korinthiaportal.gr

«Θετικό μήνυμα» χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Πάνος Μπεγλίτης, το αποτέλεσμα της χθεσινοβραδινής ψηφοφορίας στη Βουλή για τη νέα δανειακή σύμβαση.

Ερωτηθείς αν μετά τις διαγραφές των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και δεδομένου ότι κάποιοι θεωρούν ότι το Κίνημα έχει χάσει την πλειοψηφία, πρέπει η χώρα να πάει σε εκλογές, ο κ. Μπεγλίτης απάντησε ότι οι προϋποθέσεις για την διεξαγωγή εκλογών έχουν τεθεί επαρκώς και επανειλημμένως.Σε ό,τι αφορά την πορεία του ΠΑΣΟΚ επισήμανε ότι μαζί με τους βουλευτές της ΝΔ που στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου, πρέπει να συνεχιστεί και να ενταθεί η εθνική προσπάθεια σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, προκειμένου να βγει η χώρα από την κρίση.
Καταδίκασε εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, καλώντας ταυτόχρονα το σύνολο του πολιτικού κόσμου να απομονώσει αυτά τα φαινόμενα και αυτές τις πρακτικές.Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου αν πρέπει να παραιτηθεί ο κ. Παπουτσής, ο κ. Μπεγλίτης δήλωσε «όχι βέβαια», ενώ ερωτηθείς για ευθύνες για τα συμβάντα αυτά είπε ότι αυτές θα διερευνηθούν.


2 Σχόλια

<p> Mάλιστα. Τώρα προκόψαμε. Μας είπε ο κ. Μπεγλίτης την άποψή του. Όλα καλά λοιπόν, αφού έγιναν όπως 'ηθελε το κόμμα του. Κι απ΄΄ ό,τι φαίνεται συναινεί κι αυτός στο μεγαλόπνοο επιχείρημα της ΄΄σωτηρίας της χώρας΄΄ που παίζει τρελά αυτό τον καιρό, για να δικαιολογήσει την ΠΡΟΔΟΣΙΑ των ξεπουλημένων.</p> <p> Μόνο που ο κ. Μπεγλίτης, χρωστάει σε ΟΛΟΥΣ του Έλληνες μια απάντηση εδώ και 4 μήνες, σχετικά με τις καρατομήσεις που επέβαλε ξαφνικά και χωρίς αιτία, σε όλα τα Σώματα των Ενόπλων Δυνάμεων.</p> <p> Μπορεί να μας πει γιατί ΄΄καθάρισε΄΄ 80 ανώτατους αξιωματικούς και κάλυψε τις θέσεις των Επιτελείων ,με χαμηλόβαθμους δικούς του;;; Τι λόγο είχε που προέκυψε ξαφνικά;; Γιατί δεν μίλησε ποτέ γι &nbsp;αυτό;</p> <p> Μήπως φοβόταν το συνάφι του, πως με τις μη ελεγχόμενες αντιδράσεις του κόσμου, στη λαίλαπα των μέτρων που μας ετοίμαζαν, υπήρχε κίνδυνος επαναστατικού κινήματος από τον Στρατό; Άλλωστε τον Αύγουστο είχαν παρουσιάσει το κόμμα τους οι απόστρατοι...</p> <p> Μήπως οι απαιτήσεις που ήθελε να επιβάλλει στους ανώτατους επιτελικούς των σωμάτων, ήσαν ύπουλες κινήσεις για την ασφάλεια της Εθνικής Ανεξαρτησίας της χώρας;;</p> <p> Η διαφωνία τους εντάθηκε, με κόστος αποστράτευσης για τους αξιωματικούς, όταν ο κ. Μπεγλίτης, έφερε το θέμα της κατάργησης του 1ου Σώματος Στρατού και της 2ης Στρατιάς, στο οποίο διαφωνούσαν ΚΑΘΕΤΑ όλοι οι υψηλόβαθμοι όλων των Σωμάτων.</p> <p> Γιατί ο κ. Μπεγλίτης καθάρισε τους αξιωματικούς; Για να περάσει η ελλειπής φύλαξη της χώρας από Βορρά;;;</p> <p> Υπάρχει λόγος ν΄΄ αποδυναμωθούν τα σύνορά μας; Αν αυτό δεν είναι σχέδιο συναφές με την υποβάθμιση της χώρας και την ασφυξία της από τα κύματα λαθρομεταναστών και πιθανά και με την επεκτατική πολιτική, ομόρων κρατών και κρατιδίων τί είναι;</p> <p> Γιατί δεν μας λένε ξεκάθαρα, οι πολιτικοί που μας πήραν στο λαιμό τους ποιά ανομολόγητα συμφέροντα εξυπηρετούν;</p> <p> Γιατί τα συμφέροντα των Ελλήνων και της Ελλάδας δεν τα εξυπηρετούν. όσο για την παραίτηση του κ. Παπουτσή... που κανένας δεν την κρίνει αναγκαία(!!!!!!) τι να πούμε; Ευτυχώς που έχουμε ακόμα &nbsp;μνήμη και θυμόμαστε, τις αντιδράσεις του ΠΑΣΟΚ ως αντιπολίτευσης, όταν κάποιος άλλος υπουργός είχε παρατράγουδα στην άσκηση των καθηκόντων του.</p> <p> Με τη διαφορά τώρα, πως και η τότε αντιπολίτευση σιωπά ως ιχθύς, αφού συγκυβερνά!!</p> <p> Το απόλυτο αλαλούμ.</p>

τραβα στην Κορινθο και πες το μεθαυριο στις εκλογες Μπλεγλιτη