Θετικές εξελίξεις για το κέντρο προβολής της σιδηροδρομικής και ελαιοκομικής ιστορίας στο Ελαιοχώρι

Θετικές εξελίξεις για το κέντρο προβολής της σιδηροδρομικής και ελαιοκομικής ιστορίας στο Ελαιοχώρι

Μάρτιος 10, 2020 - 12:12
0 σχόλια

Ομόφωνα αποδέχθηκε το δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης την ένταξη της πράξης με τίτλο: «Δημιουργία κέντρου προβολής της σιδηροδρομικής και ελαιοκομικής Ιστορίας του Ελαιοχωρίου» δίνοντας έτσι το πράσινο φως στην υλοποίηση του έργου. (δείτε ΕΔΩ)

Το έργο συμπεριλαμβάνεται στην ένταξη έργων που έγιναν στο πλαίσιο του Μέτρου 19 «Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων (ΤΑΠΤοΚ)” του “Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 – 2020”. συνολικού προϋπολογισμού 3.303.953,52 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, η προτεινόμενη δράση αφορά στη δημιουργία εκθεσιακής υποδομής που έχει ως στόχο να αξιοποιηθούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής καθιστώντας την πολυλειτουργική, και αναδεικνύοντας την τοπική ταυτότητα.

Η δημιουργία κέντρου προβολής της σιδηροδρομικής και ελαιοκομικής ιστορίας του Ελαιοχωρίου» είναι προϋπολογισμού 352.925,55 ευρώ και δικαιούχος είναι ο δήμος Τρίπολης ο οποίος οφείλει να ολοκληρώσει το οικονομικό και φυσικό αντικείμενο της πράξης, εντός του εγκεκριμένου χρονοδιαγράμματός της, όπως δηλώνεται στην αίτηση στήριξης, και σε κάθε περίπτωση μέχρι την 30-06-2023


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.