Θεσσαλονίκη: Νεκρός 32χρονος αστυνομικός

Θεσσαλονίκη: Νεκρός 32χρονος αστυνομικός

Δεκέμβριος 28, 2023 - 09:20
0 σχόλια

Eurokinissi

Με μια μαχαιριά στον λαιμό φαίνεται ότι σκότωσε τον 32χρονο αστυνομικό ο 44χρονος Νορβηγός τα ξημερώματα της Πέμπτης σε μπαρ στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος αστυνομικός φέρει ένα τραύμα στην αριστερή τραχηλική χώρα, κάτω από το αυτί (λαιμός).

Στο μπαρ όπου συνέβη το φονικό στην οδό Κατσιμίδη 10 βρέθηκε και ιατροδικαστής ο οποίος αποχώρησε περίπου στις 7:30 ενώ στη συνέχεια ο 32χρονος αστυνομικός μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία όπου αναμένεται να γίνει νεκροψία-νεκροτομή.

Αστυνομικοί από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης που έχει αναλάβει τις έρευνες και την προανάκριση, συνέλεξαν στοιχεία μέσα από το κατάστημα προκειμένου να αποκτήσουν μια ακόμα πιο πλήρη εικόνα για την δολοφονία του 32χρονου συναδέλφου τους.

Μετά τις 4:30 τα ξημερώματα αστυνομικοί των ΜΑΤ άκουσαν φωνές, έτρεξαν για βοήθεια και συνέλαβαν τον 44χρονο Νορβηγό ο οποίος, όπως διαπίστωσαν, είχε μόλις τραυματίσει θανάσιμα με μαχαίρι τον 32χρονο συνάδελφό τους αστυνομικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες το φονικό συνέβη αφού ο 44χρονος Νορβηγός - μετά από διαπληκτισμό για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία - είχε πρώτα μαχαιρώσει στο πόδι τον κουμπάρο του αστυνομικού με τον οποίο βρισκόταν στο μπαρ. Όταν ο 32χρονος προσπάθησε να παρέμβει για να προστατεύσει τον κουμπάρο του, τότε ο Νορβηγός τον μαχαίρωσε και αυτόν στον λαιμό με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να χάσει τη ζωή του μέσα σε λίγα λεπτά.

protothema.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.