Θεσμός για το ελληνικό εμπόριο η Έκθεση και η Εμποροπανήγυρη Τεγέας (vid)

Θεσμός για το ελληνικό εμπόριο η Έκθεση και η Εμποροπανήγυρη Τεγέας (vid)

Αύγουστος 19, 2015 - 11:34
0 σχόλια

A' Μέρος

Το έργο και οι δραστηριότητες του Τεγεατικού Συνδέσμου δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια αδιάκοπη, συλλογική προσφορά προς τον άνθρωπο και μια μεγάλη αγάπη προς τη γενέτειρα, που δεν είναι το συγκεκριμένο χωριό του καθενός αλλά μια ευρύτερη περιοχή, η Τεγέα.

Η 45η  Έκθεση Τεγέας η οποία τελευταία παράλληλα με την 132η Εμποροπανήγυρη στην Παλαιά Επισκοπή Τεγέας είναι γεγονός. Δεκάδες εκθέτες από ολόκληρη την Ελλάδα εκθέτουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στην πανελλαδικώς γνωστή έκθεση η οποία διοργανώνεται από τον Τεγεατικό Σύνδεσμο Τεγέας.Ο Τεγεατικός Σύνδεσμος, δημιούργημα των Τεγεατών της Αθήνας και του Πειραιά, δεν είναι μόνο ένα από τα αρχαιότερα κοινωφελή σωματεία της χώρας μας. Είναι -κατά γενική ομολογία- και ένας από τους πλέονδραστήριους συλλόγους της ελληνικής επικράτειας, έχοντας να επιδείξει μια πρωτοποριακή και πολυσχιδή δραστηριότητα.

Στο σύνολό τους, οι εκθέτες μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για τους οικοδεσπότες Αρκάδες για την υπέροχη φιλοξενία τις ημέρες του πανηγυριού.

Επιχειρηματίες αλλά και σύλλογοι από την Πελοπόννησο, την Αθήνα, τη Βόρεια Ελλάδα, τα νησιά βρέθηκαν στην έκθεση και μίλησαν στην κάμερα του ArcadiaPortal για τη διοργάνωση και την αγοραστική κίνηση.

Όπως ανέφεραν, η έκθεση αυτή έχει πολλούς επισκέπτες από ολόκληρη την Πελοπόννησο, κάνοντάς τους αναγνωρίσιμους από μια μεγάλη μερίδα του αγοραστικού κοινού.

Αν και οι εποχές είναι δύσκολες και επιτάσσουν συγκράτηση, αρκετοί είναι αυτοί οι οποίοι ενημερώνονται και κλείνουν παραγγελίες μέσα στην έκθεση.

Παραδοσιακά προϊόντα, καλλυντικά, είδη σπιτιού, τζάκια και μηχανισμοί καθαρισμού νερού, ρούχα, ποτά , μέλι, ξυλά, σόμπες, είναι μόνο μερικά από τα προϊόντα τα οποία εκτίθενται.

Όσοι δεν έχουν επισκεφθεί την έκθεση, να σπεύσουν έως την Παρασκευή για να δουν από κοντά όλους τους εκθέτες και να γνωρίσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Ευχαριστούμε όλους τους έκθετες για τις δηλώσεις τους, οι οποίες θα δημοσιευθούν και σε δεύτερο αφιέρωμα τις επόμενες ημέρες.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Θεσμός για το ελληνικό εμπόριο η Έκθεση και η Εμποροπανήγυρη Τεγέας


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.