Τατούλης

Θέση στάθμευσης ΑμεΑ δημιουργήθηκε στο ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Θέση στάθμευσης ΑμεΑ δημιουργήθηκε στο ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οκτώβριος 18, 2019 - 19:05
0 σχόλια

Στο ΚΤΕΛ Αρκαδίας δημιουργήθηκε θέση στάθμευσης ΑμεΑ. Θυμίουμε ότι στο κτίριο των ΚΤΕΛ, εκτός από τον σταθμό, λειτουργούν και άλλες υπηρεσίες, όπως η ΔΟΥ, γεγονός που καθιστά αναγκαία την ύπαρξη θέσεων στάθμευσης για ΑμεΑ στο κτίριο.

Οι «ΑμεΑ εν δράσει» ευχαριστούν με ανάρτησή τους στον λογαριασμό τους σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης:

Οι "Α.με.Α. εν δράσει..." ευχαριστούν θερμά τη Διοίκηση του ΚΤΕΛ ΑΡΚΑΔΙΑΣ για την τοποθέτηση θέσης σταθμευσης ΑμεΑ στις εγκαταστάσεις του.

Η Διοίκηση του Κτελ Αρκαδίας ανταποκρίθηκε στο αίτημα των ΑμεΑ και στην απαίτηση της νομοθεσίας και φρόντισε να οριοθετήσει μια θέση στάθμευσης για αποκλειστική χρήση Ατόμων με Αναπηρία όπου αυτή θα εξυπηρετεί πολίτες που επισκέπτονται υπηρεσίες που συστεγάζονται όπως είναι ΔΟΥ Τρίπολης, Υπουργείο Συγκοινωνιών & Κτελ Αρκαδίας.

Ελπίζουμε οι φίλοι οδηγοί να σέβονται αυτή τη θέση και να την αφήνουν ελέυθερη προς χρήση στους πραγματικούς δικαιούχους που την έχουν ανάγκη. Αυτό το παράδειγμα μπορούν να το υιοθετήσουν κι άλλες υπηρεσίες και οργανισμοί που έχουν αυτήν την έλλειψη.

Με εκτίμηση,
Παρασκευόπουλος Τάκης
@ameaendrasei


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.