Θεοδωρόπουλος: «Από τα καλύτερα εφετινά μας παιχνίδια» (vid)

Θεοδωρόπουλος: «Από τα καλύτερα εφετινά μας παιχνίδια» (vid)

Νοέμβριος 06, 2015 - 10:44
0 σχόλια

Ως ένα από τα καλύτερα εφετινά παιχνίδια της ομάδας του χαρακτήρισε ο Κώστας Θεοδωρόπουλος αυτό κόντρα στον ΑΠΟΕΛ αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης στην μικτοί ζώνη του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Παράλληλα ο υψηλόσωμος πορτιέρο τόνισε πως η ομάδα του ήταν πολύ συγκεντρωμένη και στα 90’ λεπτά κάνοντας το τέλειο παιχνίδι για έθει έτσι αυτό το τόσο σημαντικό τρίποντο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Θεοδωρόπουλος:

Για το παιχνίδι: «Σίγουρα η ομάδα έκανε ένα από τα καλύτερα της εφετινά παιχνίδια. Πήραμε την νίκη και πλέον έχουμε αρκετές ελπίδες για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Ελπίζουμε να είμαστε το ίδιο καλοί και τυχεροί και στα επόμενα παιχνίδια και να τα καταφέρουμε»

Για το στοιχείο που καθόρισε την εξέλιξη του παιχνιδιού: «Θεωρώ πως η ομάδα ήταν αλάνθαστη και αυτό νομίζω πως ήταν το πιο σημαντικό.  Ήμασταν συγκεντρωμένοι και στα 90’ λεπτά και έτσι πήραμε αυτό το αποτέλεσμα».

Για το η ομάδα δυσκολεύτηκε να κρατήσει την μπάλα: «Η ομάδα και την μπάλα κράτησε σωστά, και στην κόντρα βγήκε όταν έπρεπε να παίξει και νομίζω πως ήταν το τέλειο παιχνίδι για την τον Αστέρα».

Για τις φωτοβολίδες και τον κόσμο της Τρίπολης: «Δεν είναι ευχάριστο  αυτό που έγινε παρόλα αυτά ο κόσμος ήταν παθιασμένος. Το πέφτουν στον αγωνιστικό χώρο φωτοβολίδες σίγουρα είναι άσχημο.  Από και πέρα και σχετικά με τον κόσμο της Τρίπολης νομίζω πως είναι ένας βασικός συντελεστής που μας βοηθάει και η ομάδα παίζει όλο και καλύτερα».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας παλεύουμε όλους τους αγώνες για το καλύτερο αποτέλεσμα».

Ακολουθεί βίντεο...

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr: Θεοδωρόπουλος: Το τέλειο παιχνίδι


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.