Θέλει Τόνσο ο Αστέρας αλλά με συγκεκριμένες οικονομικές προϋποθέσεις

Θέλει Τόνσο ο Αστέρας αλλά με συγκεκριμένες οικονομικές προϋποθέσεις

Αύγουστος 09, 2018 - 11:00
0 σχόλια

Το όνομα του Μάρτιν Τόνσο έχει επανέλθει στο μεταγραφικό προσκήνιο για τον Αστέρα Τρίπολης ο οποίος ναι μεν θέλει να γυρίσει στο ρόστερ του αλλά κάτω από συγκεκριμένες οικονομικές προϋποθέσεις.

Ο Αργεντινός άσος που βρίσκεται στην αναζήτηση ομάδας αξιώνει ένα ποσό περί της 180.000 ευρώ χωρίς πάντως να έχει βρει τον νέο προορισμό της καριέρας του με την αρκαδική ομάδα να μην ανεβαίνει πάνω από τις 130.000 ευρώ σε μια επικείμενη πρόταση προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Να σημειωθεί ότι το ποσό αυτό που προσφέρει ο Αστέρας Τρίπολης στον 28χρονό επιτελικό μέσο είναι ανάλογο με αυτό που έπαιρνε και την περυσινή σεζόν πάνω σε μια προσιτή για τα δεδομένα οικονομική βάση.

Το όλο θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει εντός των επόμενων ημερών όπου και είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν εξελίξεις θετικές η αρνητικές με τους κιτρινομπλέ πάντως να έχουν και άλλους ποδοσφαιριστές στην λίστα τους ως αντί-Τόνσο.  

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.