Τατούλης

Θεατροπαιδαγωγικό Πρόγραμμα «Ήταν ένα μικρό καράβι….»

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Θεατροπαιδαγωγικό Πρόγραμμα «Ήταν ένα μικρό καράβι….»

Ιανουάριος 12, 2019 - 21:20
0 σχόλια

Στο πλαίσιο του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Δραματική Τέχνη και Παραστατικές Τέχνες στην Εκπαίδευση και  Δια Βίου Μάθηση» του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου σε συνεργασία με το Κατάστημα Κράτησης Ναυπλίου θα υλοποιηθεί Θεατροπαιδαγωγικό Πρόγραμμα με χρονική διάρκεια 90 λεπτών.

Το πρόγραμμα  επιχειρεί ομαδική «απόδραση» απ΄ την καθημερινότητα με  θεατρικές δραστηριότητες  και παιχνίδια.  Ταυτόχρονα προσπαθεί να ενισχύσει την  επικοινωνία μεταξύ τους και να ενδυναμώσει την αυτοεικόνα τους. Σαλπάρουμε με ένα χάρτινο καραβάκι στο παρελθόν και προσπαθούμε να αναμοχλεύσουμε  μνήμες και να μοιραστούμε τη χαρά της ξεγνοιασιάς απ τα χρόνια της αθωότητας.  Οι σκανταλιές και οι παιδικές ζαβολιές γίνονται εφαλτήριο για νέα παιχνίδια και πηγή αισιοδοξίας.

Εμψυχώνουν οι μεταπτυχιακές φοιτήτριες:

Γούναρη Άννα  (Εκπαιδευτικός – Σύμβουλος Πολιτισμού)

Παλαιορούτη Ιωάννα  (Φιλόλογος Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης)

Δευτέρα  14 Ιανουαρίου 2019

ώρα 13.30

Κατάστημα Κράτησης Ναυπλίου – Κλειστή ομάδα

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.