Τέλος στα κιτρινομπλέ επινίκια και τώρα δουλειά για τον Ατρόμητο

Τέλος στα κιτρινομπλέ επινίκια και τώρα δουλειά για τον Ατρόμητο

Οκτώβριος 04, 2017 - 11:10
0 σχόλια

Τα επινίκια μετά την μεγάλη επιτυχία της ομάδας επί της ΑΕΚ έλαβαν τέλος με τον Αστέρα Τρίπολης να κοιτάει μπροστά και πιο συγκεκριμένα στην συνέχεια του πρωταθλήματος και τον εξίσου δύσκολο αγώνα που ακολουθεί με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Η διακοπή της Super League δίνει την δυνατότητα στους κιτρινομπλέ εκτός από τις απαραίτητες ανάσες να επικεντρωθούν στην δουλειά με στόχο την  περαιτέρω βελτίωση της ομάδας και σε άλλα επιμέρους  κομμάτια ενόψει της επανέναρξης και της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ο Σάββας Παντελίδης έχει όλο τον χρόνο μπροστά του να δουλέψει στις προπονήσεις την ομάδα του έτσι ώστε να παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμη στον αγώνα με τον Ατρόμητο και για τον λόγο αυτό καθημερινότητα των ποδοσφαιριστών θα περιλαμβάνει γήπεδο και προπόνηση.

Επίσης ο Αστέρας Τρίπολης θα έχει την ευκαιρία να δει και τους τραυματίες του να επιστρέφουν με τους Ιγκλέσιας και Ιγκορ με θέτουν υποψηφιότητα για τον αγώνα του Περιστερίου.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.