Τέλος ο Λανθαρότε από τον Αστέρα

Τέλος ο Λανθαρότε από τον Αστέρα

Ιανουάριος 29, 2016 - 10:25
0 σχόλια

Οι εξελίξεις στον Αστέρα Τρίπολης τρέχουν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς τις τελευταίες ώρες καθώς μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Στάικο Βεργέτη αποχωρήσεις θα υπάρχουν και σε ότι έχει να κάνει και με ποδοσφαιριστές.

Πιο συγκεκριμένα ο Μανουέλ Λανθαρότε θα αποτελέσει παρελθόν από την αρκαδική ομάδα καθώς δεν έχει αποδώσει στον αγωνιστικό χώρο την αξία του με την απόδοση του να κυμαίνεται σε ρηχά νερά στα περισσότερα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής.

Ο Ισπανός μέσος παρά το γεγονός ότι ήρθε στην Τρίπολη με ένα βαρύ βιογραφικό από πολύ καλές ομάδες τις χώρας του αλλά και με πολλές περγαμηνές για τις ικανότητες του τελικά δεν μπόρεσε να μπει ποτέ στο κλίμα των κιτρινομπλέ.

Έτσι λοιπόν ο Μανού Λανθαρότε την Πέμπτη (28/1) έκανε την τελευταία του προπόνηση με τον Αστέρα Τρίπολης και αμέσως μετά αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και τους ανθρώπους της ομάδας  και έπειτα από 6 μήνες παρουσίας του στην αρκαδική πρωτεύουσα επιστρέφει και πάλι στην Ισπανία.

Η ανακοίνωση:

"Την Παρασκευή (29/01) πραγματοποιήθηκε κοινή συναινέση η λύση του συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Manu Lanzarote. 

Με τη φανέλα της ομάδας μας, ο Lanzarote αγωνίστηκε σε 11 παιχνίδια της Super League, 1 Κυπέλλου Ελλάδας και 4 Europa League και σημείωσε 1 γκολ."

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.