Team manager του Πανιώνιου Μεγαλόπολης ο Γιώργος Κουλουράς

Team manager του Πανιώνιου Μεγαλόπολης ο Γιώργος Κουλουράς

Ιανουάριος 02, 2015 - 12:39
0 σχόλια

Το πόστο του team manager της ποδοσφαιρικής ομάδας Πανιωνίου Μεγαλόπολης αναλαμβάνει ο πολιτικός αναλυτής και πρώην ποδοσφαιριστής Γιώργος Κουλουράς.

Όπως αναφέρει ο Γιώργος "στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα δίκτυο συνεργασίας με ομάδες της super league ώστε τα ταλέντα της ομάδας να προωθούνται σε υψηλότερο επίπεδο, μακριά από παραγοντισμούς και μακριά από την εμπορευματοποίηση ελπίδων και ονείρων νέων ποδοσφαιριστών.

Όταν μιλάς με έναν έφηβο που έχει όνειρα και ποδοσφαιρικές φιλοδοξίες, πρέπει να του μιλάς με ειλικρίνεια κοιτώντας τον στα ματιά και να μην τον βλέπεις σαν μια εμπορική διαπραγματευτική μηχανή, ούτε να βγάζεις τα απωθημένα σου πάνω του.

Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι τα ταλέντα της ομάδας που αγαπούν το ποδόσφαιρο, να έχουν την δυνατότητα και την ευκαιρία να δοκιμάζονται σε μεγάλες ομάδες κάνοντας τα γνήσια οράματα τους πράξη.

Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπάει το ποδόσφαιρο και πιστεύει ότι η μπάλα μέσα δεν έχει ούτε χρήμα ούτε δόξα αλλά έχει αγάπη, μυαλό και τρέλα .

Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή της ομάδας κύριο Παναγιώτη Καλόμαλο για την συνεργασία που ξεκίνησε."

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.