Τατούλης προς Νίκο Δένδια: Η χώρα κινδυνεύει να μετατραπεί σε θέατρο συγκρούσεων

Τατούλης προς Νίκο Δένδια: Η χώρα κινδυνεύει να μετατραπεί σε θέατρο συγκρούσεων

Σεπτέμβριος 12, 2012 - 12:06
3 σχόλια

Τον κίνδυνο που ελλοχεύει η ανεξέλεγκτη δράση συμμοριών των άκρων, Αριστεράς και Δεξιάς, για κατάλυση του κράτους δικαίου υπό το άλλοθι είτε του "προοδευτισμού" ή του "Εθνικοσοσιαλισμού" υπογραμμίζει με επιστολή του στον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαο Δένδια ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης και του ζητά την άμεση ενεργοποίηση των Εισαγγελικών Αρχών της Περιφέρειας για την αποφυγή κλιμάκωσης γεγονότων σαν αυτά που διαδραματίστηκαν στην Καλαμάτα.

Και στις δύο περιπτώσεις αριστερού "προοδευτισμού", ή ακροδεξιού "Εθνικοσοσιαλισμού" ο μανδύας ντύνει τον ίδιο ακριβώς λύκο. 
Και στις δύο περιπτώσεις η κατάλυση του Κράτους Δικαίου με το μανδύα του "προοδευτισμού" ή του "Εθνικοσοσιαλισμού" ντύνει τον ίδιο ακριβώς λύκο σημειώνει ο Πέτρος Τατούλης στην επιστολή του προς τον Νίκο Δένδια, υπογραμμίζοντας ότι "Η μετατόπιση της κυρίαρχης κοινωνικής συνείδησης από τον Ορθό δρόμο της λογικής και την πίστη στις Δημοκρατικές Αξίες προς άλλες ανορθόδοξες πρακτικές αυτοδικίας και ανομίας, είναι σαφές ότι   μόνο μέσα από την εμπέδωση της δημοκρατικής παιδείας μπορεί να ανακοπεί. Αυτό είναι ωστόσο μια διαδικασία χρονοβόρα και απαιτητική, γεγονός το οποίο συντείνει στην αρχική μου παρότρυνση για αυστηρή τήρηση των νόμων, έναντι πάντων: από όπου κι αν η δήθεν δίκαιη οργή πορεύεται – Αριστερά ή Δεξιά, από όπου κι αν η παρανομία υποθάλπεται".
Η χώρα κινδυνεύει να μετατραπεί σε θέατρο συγκρούσεων
Η χώρα κινδυνεύει να μετατραπεί σε θέατρο συγκρούσεων συμμοριών συνεχίζει ο Πέτρος Τατούλης υπογραμμίζοντας ότι "Ο μόνος τρόπος να αντλήσουμε δυνάμεις προκειμένου να αποσοβήσουμε τα ακραία φαινόμενα είναι η πιστή εφαρμογή των νόμων, με την ταυτόχρονη βαθιά συνειδητοποίηση  ότι δεν είναι επιλογή ούτε ο κούφιος προοδευτισμός της Αριστεράς που άφησε την χώρα ξέφραγο αμπέλι, χωρίς καμία μεταναστευτική πολιτική, ούτε βέβαια και οι σημερινοί ακροδεξιοί προπηλακισμοί των μεταναστών που φέρνουν υποτίθεται κάτι ριζοσπαστικό, ενώ πρόκειται απλώς για  μια αποτυχημένη συνταγή από ένα ζοφερό παρελθόν".

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

<p> Έχει και μούτρα και μιλάει ο Τατούλης που έχει περάσει********* &nbsp;από όλα τα κόμματα και άγγιξε και την μασκαρεμένη ΧΑ όταν έγλειφε τον Καρατζαφέρη.<br /> Αντί να το βουλώνει και να μη μιλάει καθόλου, βγαίνει κάθε λίγο και λιγάκι και κάνει τον δημόσιο εισαγγελέα. Κι εσείς οι διαχειριστές του πόρταλ τι κάνετε; Τους προσκυνημένους στην εξουσία; Δεν έχετε επιλογές στην ειδησεογραφία; Αυτές οι δηλώσεις δεν μας χρειάζονται. Είναι σκέτη κοροϊδία.</p>

Ο Βασιλιάς Ήλιος μίλησε! Ο ομοϊδεάτης και συνοδοιπόρος του Φούχτελ και του Τζήμερου χρησιμοποιεί την ίδια γλώσσα με τους «δημοσιογράφους»- παπαγαλάκια των ΜΜΕ που ελέγχουν οι μεγαλοεργολάβοι και προμηθευτές του Δημοσίου. Χρησιμοποιεί τη γλώσσα των διαπλεκόμενων και διεφθαρμένων πολιτικών που κατέστρεψαν τη χώρα. Όποιος δεν συμφωνεί με τις κανιβαλιστικές νεοφιλελεύθερες απόψεις του είναι συμμορίτης των άκρων και άρρωστος πολιτικά. Ζητά την πιστή εφαρμογή του Νόμου όταν οι υπηρεσίες της Περιφέρειας, των οποίων προΐσταται, λειτουργούν πολλές φορές, όταν και όπως λειτουργούν, για την εξυπηρέτηση επιχειρηματικών συμφερόντων σε βάρος των κοινών αγαθών και των πολιτών παραβιάζοντας οι ίδιες το Νόμο. Διαλογιζόμενος με το απλανές βλέμμα και τη γαλήνια βιβλική μορφή του ανακάλυψε και «αριστερές συμμορίες» ;! Χρεοκόπησε ο πολιτικός χώρος που τον στήριζε και αναζητεί πλέον το πολιτικό μέλλον του σε άλλες αυλές βρίζοντας και συκοφαντώντας την Αριστερά. Δεν είστε, κ. Τατούλη, ελέω Θεού Μονάρχης Πελοποννήσου και δεν έχετε το αλάθητο του Πάπα όπως πιστεύετε.

Ο Τατούλης νομίζει ότι απευθύνεται σε πιθήκους. Μιλάει για τήρηση του Νόμου και τις άλλες γνωστές μπαρούφες. Είναι προιστάμενος αυτή τη στιγμή στις συμμορίες που λυμαίνονται τους συμπατριώτες μας (υπάλληλοι της περιφέρειας), αλλά μιλάει για τις άλλες δήθεν συμμορίες που είναι μάλιστα και εκλεγμένοι από τον Ελληνικό λαό στο κοινοβούλιο. Δηλαδή και για τους πιο ελαφρόμυαλους, ο ίδιος με αυτές τις δηλώσεις του παραβιάζει το Νόμο και Σύνταγμα της χώρας. Μιλάει για δήθεν δίκαιη οργή..... Άκουσον άκουσον. Θα μας πει ότι αδίκως είμαστε οργισμένοι με τη διάλυση της κοινωνίας και το ξεπούλημα της χώρας. Κατ΄ αυτόν δηλαδή πρέπει να σκύψουμε και στα τέσσερα να μας ....... Ίσως να έχει και δίκιο τελικά που απευθύνεται σε πιθήκους γιατί βλέπω πολλούς τελικά ανάμεσά μας. Καλό βόλι.