Τατούλης: Οι πολίτες της Πελοποννήσου μας εμπιστεύθηκαν ξανά για μία ισχυρή περιφέρεια (photos&video)

Τατούλης: Οι πολίτες της Πελοποννήσου μας εμπιστεύθηκαν ξανά για μία ισχυρή περιφέρεια (photos&video)

Μάιος 26, 2014 - 01:19
10 σχόλια

«Σήμερα δώσατε με τον καλύτερο τρόπο ένα μήνυμα σε όλη τη χώρα, εκεί που δουλεύουν, εκεί που υπάρχει σχέδιο, τότε μόνο μπορούν να πετύχουν. Σήμερα έστειλαν οι Πελοποννήσιοι ένα μήνυμα σε όλη τη χώρα, λέγοντας ότι ο λαϊκισμός, η λασπολογία δεν μπορεί να έχουν θέση στη χώρα μας, δεν μπορεί να έχουν θέση στη Νέα Ελλάδα, στην ισχυρή Ελλάδα των ισχυρών Ευρωπαϊκών Περιφερειών» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης για τη μεγάλη νίκη του συνδυασμού της Νέας Πελοποννήσου στις εκλογές της 25ης Μαΐου 2014.

«Σήμερα απαντήσατε σε αυτούς που επικαλούνται τη «δήθεν» επαναστατικότητα και ανατρεπτικότητά τους , ότι εμείς που ξεκινήσαμε το 2010 τις μεγάλες ανατροπές, με τη δικής σας εμπιστοσύνη είμαστε ακόμη πιο ισχυροί για αυτές τις ανατροπές» σημείωσε ο κ. Τατούλης και τόνισε ότι «η εμπιστοσύνη σας αποτελεί ξεκάθαρη και ισχυρή ετυμηγορία να προχωρήσουμε στις πολιτικές μας πρωτοβουλίες, να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο την Περιφέρεια Πελοποννήσου με ακόμα περισσότερη εμπιστοσύνη στο σχέδιό μας, ακόμα περισσότερη αποφασιστικότητα, ακόμα περισσότερη εργατικότητα».

«Η σημερινή μας νίκη, συνέχισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, αποτελεί ξεκάθαρο μήνυμα για όλη τη χώρα ότι πρέπει να σταματήσουν οι αντιδικίες και να συμφωνήσουμε σε βασικά ζητήματα που αφορούν το μέλλον του τόπου και των ανθρώπων του».

«Τηρούμε το συμβόλαιο μας με τους πολίτες» τόνισε τέλος ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι «οι Πελοποννήσιοι πολίτες θα ισχυροποιήσουν ακόμα περισσότερο την Πελοπόννησο και θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα του τόπου μας, όπως έκαναν πάντα με την ανιδιοτέλεια και τον άδολο και ακομμάτιστο πατριωτισμό τους».  

Δελτίο Τύπου

Video: 

youtube://v/Yr0TObDMb3g


10 Σχόλια

Τι έγινε ρε τσυριζάκια? Που χωθήκατε πάλι? Άνοιξε η γη και σας κατάπιε? Ούτε ένα σχόλιο? Εσύ κυρά *** δεν θα βγεις να πεις κάτι για το σύστημα τατούλη? Ακόμα με σόδες είστε?

Το θράσος σας δεν έχει όρια !!!!!!!!!!! Η αλήθεια είναι ότι για άλλα 5 χρόνια στο Μοριά θα υπάρχει ...... η ύπαρξη.... μιας ανύπαρκτης Περιφερειακής Αρχής, που θα επιτελεί..... ένα ανύπαρκτο έργο. Ο λαός της Πελοποννήσου δεν άκουσε τίποτα δεν ξέρει τίποτα!!! Κρίμα!!! αλλα 5 χρόνια με Τατ και Ντίνα !!! αλοίμονο μας !!!! Μήπως πρέπει να αλλάξουμε..... Περιφέρεια διαμονής;;;;;;;;;;;;;;

Πόσο παραμύθι έφαγες ρε λαέ του Μοριά!!! σου πουλήσανε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και πήγες και τους ψήφησες!!!!!!!! Φάτε τώρα το παλαιοκομματικό κατεστημένο να μάθετε !!!!! μας αξίζει η τιμωρία, αυτομαστίγωμα μέχρι να μάθουμε να ψηφίζουμε σωστούς ανθρώπους. Ο Δέδες δεν σας άρεσε μακακιστήρια, τώρα άλλα 5 πέτρινα χρόνια...ενας αιώνας με τις ίδιες φάτσες στο γυαλί και όχι μόνον!!!! μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!!

Τουλαχιστον η κυρα *** εχει ονομα και κατι αλλα που σου λειπουν και μιλαει με απτες αποδειξεις δημοσια και χωρις φοβο. Τωρα αν εσυ κρυβεσαι πισω απο την ανωνυμια σου καλα καμνεις γερολυκε της ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ

Από τις φοβερές αποδείξεις που διαθέτει, πήρε και τους αμέτρητους ψήφους...χαχαχα γελάει ο κόσμος... ας πάει και μια απόδειξη, από τις αμέτρητες που έχει, στον εισαγγελέα λοιπόν και ας αφήσει τον κουβά με την λάσπη στην άκρη. Αλλά ποιός έχασε τις αποδείξεις για να τις βρει η κυρά ***? Πάρτο απόφαση κυρά μου. Δεν πείθεις. Άσε την μυθομανία για τον Αίσωπο. ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ Κ-Α-Ν-Ε-Ν-Α-Ν. Τι άλλο θες για να το πάρεις απόφαση?

Και όνομα έχει και συχνές επισκέψεις στον ανακριτή κάνει ... και να δούμε πως θα καθαρίσει από το υβρεολόγιο του Περιφερειάρχη ... απ΄όλα έχει ο μπαξές !

Πέντε χρόνια ακόμη Τατ... με τις ξυνές γεροντομ......που τον περιβάλλουν. Πράγματι φαντάζει ένας ολόκληρος αιώνας. Είμαι νιός ......και θα γεράσω. Κατακαϋμένη Πελοπόννησος τι σε περιμένει!!!!!

Γεροντοπαλικαρο της ιδιας πολυκατοικιας του γραφειου του Πετρου, δε μας ειπες το ονομα σου? Η κυρα Γ ομως ξερεις ποια ειναι και συνεχιζεις τις υβρεις εδω μεσα και η οποια ξερεις οτι εχει κινηθει νομικα μην ανυσηχεις. Οι δικογραφιες ξερεις πολυ καλα που βρισκονται, ασε λοιπον τις μαγκιες γιατι η λασπη εσενα θα γεμισει στο τελος.

Χεσε μας κι εσυ με το Δεδε....ηταν αυτος αξιος μωρε?? Το μονο ευτυχες ? που πηρε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και μια εδρα στο συμβουλιο....ξυπνατε ζωα....