Τάσος Κακλαμάνος: "Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με όλες τις δυνάμεις μου, για το καλό του διευρυμένου πλέον Δήμου Τρίπολης"

Τάσος Κακλαμάνος: "Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με όλες τις δυνάμεις μου, για το καλό του διευρυμένου πλέον Δήμου Τρίπολης"

Νοέμβριος 18, 2010 - 20:45
5 σχόλια

Αγαπητές φίλες συνδημότισσες, αγαπητοί φίλοι συνδημότες,

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση που δείξατε στο πρόσωπο μου και με τιμήσατε και αυτή τη φορά με την ψήφο σας, κατατάσσοντας με μάλιστα στις πρώτες θέσεις μεταξύ των συναδέλφων μου υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων της παράταξης «Τρίπολη- Πρωτεύουσα του Μοριά» του Δημήτρη Παυλή.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι και από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου της Μείζονος Μειοψηφίας θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με όλες τις δυνάμεις μου, για το καλό του διευρυμένου πλέον Δήμου Τρίπολης, όπως το έπραξα μέχρι σήμερα, από όλες τις θέσεις που κατείχα πάντα με τη δική σας στήριξη, με τη δική σας ψήφο. Να είστε βέβαιοι πως ο αγώνας μας για την ανάπτυξη της πόλης και όλων των συνεννούμενων περιοχών θα είναι διαρκής μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους μου υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους όλων των συνδυασμών για τον αγώνα που δώσαμε και ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τον υποψήφιο Δήμαρχο του Συνδυασμού μας Δημήτρη Παυλή για τον αξιοπρεπή και έντιμο αγώνα που δώσαμε σε όλη την προεκλογική περίοδο και για την ευκαιρία που μου έδωσε μέσω της υποψηφιότητας μου και της εκλογής μου να σας υπηρετήσω και να μεταφέρω τη φωνή σας στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης.

Να ευχηθώ τέλος «Καλή Επιτυχία» στο νέο Δήμαρχο και στους συνεργάτες του, για το δύσκολο έργο που έχουν μπροστά τους.

Φιλικά,
Τάσος Κακλαμάνος


5 Σχόλια

Με την αλαγή στρατοπέδου Τάσο, ο κόσμος, άσχετα ποιοί σε ψήφισαν, δεν ξεχνά. Δεν έχεις απαντήσει γιατί εν μία νυχτί έφυγες (εκδιώχθηκες) από αντιδήμαρχος. Είναι πολλά τα λεφτά?

Την προδοσια πολλοι αγαπησαν, τον προδοτη ουδεις. Ποτε προλαβατε και εσυ και ο Λαγος να ερωτευτειτε πολιτικα τον Παυλη? Το "τελειωνω με αξιοπρεπεια και καθομαι στο σπιτακι μου" δεν περασε ποτε απο το μυαλο σας? Το στιγμα του αποστατη θα σε ακολουθει, ευτυχως.... Σας ευχαριστουμε ολους εκει στο στρατοπεδο Παυλη που μας φερατε για δημαρχο τον Σμυρνιωτη!

ακομα δεν νοικοκυρεψες την δουλεια σου ρε Τασο ...θα φτιαξεις τον Δημο !!!

Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ..

Ζήτω η ανανέωση !!!!!! Το παιχνιδάκι με την πλατεία ΄Αρεως θα επαναληφθεί από τον Τάσο;