Τα βαφτίσια

Τα βαφτίσια

Σεπτέμβριος 23, 2019 - 19:02
0 σχόλια

Ω, άνδρες Τριπολίτες, θα είχαμε βαφτίσια αλλά τελικώς η τελετή ακυρώθηκε. Ο λόγος για τη μετονομασία του σταθμού μετρό «Ευαγγελισμός» σε «Παύλος Μπακογιάννης». Με το που τον ανακοίνωσε η Αττικό Μετρό του Ταχιάου, εκδηλώθηκαν αντιδράσεις. Σου λέει, πολύ βολικό επί δημαρχίας Κώστα Μπακογιάννη στην Αθήνα, επί πρωθυπουργίας Κυριακου Μητσοτάκη και επί Ντόρας γενικώς, να μετονομαστεί ένας εμβληματικός σταθμός της Αθήνας και να λάβει το όνομα ενός ανθρώπου που αναμφίβολα χάθηκε άδικα, δολοφονήθηκε.

Ενδιαφέρον δεν έχουν τα ίδια τα βαφτίσια, αλλά τα αλληλοκαρφώματα. Ο Κώστας Μπακογιάννης σε ανάρτησή του έγραψε ότι η πρόταση να μετονομαστεί ο σταθμός ήταν της Αττικό Μετρό και ότι η οικογένεια την αρνείται ευγενικά. Ο Ταχιάος έγραψε ότι μαζί με την οικογένεια είχαν αποφασίσει τα «βαφτίσια» και ότι είχαν διοργανώσει και την τελετή.

Το συμπέρασμα; Πιασ' το αβγό και κούρευ' το.

Δεν χρειαζόμαστε μετονομασίες σε σταθμούς του μετρό, πόσω μάλλον όταν εκεί υπάρχει ένα εμβληματικό και πασίγνωστο νοσοκομείο.

Προτείνω, όμως, στην οικογένεια που διαφεντεύει και τη χώρα κυριεύει να ζητήσει να μετονομαστεί η οδός Ρηγίλλης σε Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Ή σε οδό Νέας Δημοκρατίας, επειδή τα γραφεία του κόμματος ήταν για πολλά χρόνια εκεί...


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.