«Τα πήρε και τα σήκωσε» ο δυνατός αέρας στην Τρίπολη

«Τα πήρε και τα σήκωσε» ο δυνατός αέρας στην Τρίπολη

Ιανουάριος 07, 2016 - 19:34
0 σχόλια

Θυελλώδεις είναι οι άνεμοι που επικρατούν και σήμερα σε ολόκληρη την Ελλάδα, ενώ τα λιμάνια της χώρας έμειναν κλειστά έως το μεσημέρι, καθώς εξασθένησαν ελαφρά οι ισχυροί άνεμοι, που τις πρωινές ώρες έφθαναν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές ακόμη και τα 9 Μποφόρ.

Στην Τρίπολη οι δυνατοί άνεμοι έκαναν την εμφάνισή τους από το μεσημέρι της Πέμπτης, προκαλώντας μικρά προβλήματα στο κέντρο της πόλης.
Οι δυνατοί άνεμοι ήταν ικανοί να παρασύρουν τα Χριστουγεννιάτικα  στολίδια αλλά και να ρίξουν κάτω τα έλατα τα οποία κοσμούσαν το κέντρο.
Ο ισχυρός άνεμος παρέσυρε ό,τι ελαφρύ βρήκε στα δρόμο, όπως σακούλες απορριμμάτων και χαρτόκουτα από τους κάδους ανακύκλωσης που ήταν ανοιχτοί.
Πολλά είναι τα αντικείμενα των κατοίκων της Τρίπολης τα οποία παρασύρθηκαν από τον δυνατό αέρα και οδηγηθήκαν στον δρόμο, όπως σακούλες μαναβικής ρούχα τα οποία είχαν απλώσει οι νοικοκυρές καθώς και διάφορα άλλα υλικά.

Καλείστε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί να μην διαβαίνετε από σημεία που υπάρχουν δέντρα και να μην σταθμεύετε τα οχήματα σας κοντά σε πάρκα.

• Να ασφαλίστε αντικείμενα τα οποία αν παρασυρθούν από τον άνεμο ενδέχεται να προκαλέσουν καταστροφές ή τραυματισμούς
• Στερεώστε τις διαφημιστικές πινακίδες που τυχόν έχετε αναρτήσει.
• Ασφαλίστε τις πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού ή του χώρου εργασίας σας.
• Αποφύγετε δραστηριότητες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές.
• Αποφύγετε τη διέλευση κάτω από μεγάλα δέντρα, κάτω από αναρτημένες πινακίδες και γενικά από περιοχές, όπου ελαφρά αντικείμενα (π.χ. γλάστρες, σπασμένα τζάμια κλπ.) μπορεί να αποκολληθούν και να πέσουν στο έδαφος (π.χ. κάτω από μπαλκόνια).

Φωτογραφία αρχείου

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.