Τα μέλη της Επιτροπής Ελέγχου Καταλληλότητας αθλητικών εγκαταστάσεων στην Αρκαδία

Τα μέλη της Επιτροπής Ελέγχου Καταλληλότητας αθλητικών εγκαταστάσεων στην Αρκαδία

Ιανουάριος 03, 2018 - 20:26
0 σχόλια

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Τμήμα Αθλητισμού και Πολιτισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανακοινώνει τη συγκρότηση Επιτροπής Ελέγχου καταλληλότητας για τις αθλητικές εγκαταστάσεις κατηγορίας Γ1, Γ2, Ε2 και ΣΤ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και ορίζει τα μέλη της ανά περιφερειακή ενότητα ως εξής:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

1) Πανταζόπουλο Ηλία, κλάδου ΠΕ Μηχανικών, υπάλληλο της Δ/νσης Τεχνικών Έργων ως Πρόεδρο της Επιτροπής, με αναπληρωτή το νόμιμο αντικαταστάτη του.
2) Μπρούσαλη Θεόδωρο, ιατρό, Επιμελητή Β΄Παθολογίας στο Παναρκαδικό Γενικό Νοσοκομείο Τρίπολης “Η Ευαγγελίστρια”, με αναπληρωτή τον Μερτζέλο Σταύρο, Επιμελητή Ορθοπεδικής στο ίδιο νοσοκομείο.
3) Πλαντζά Αθανάσιο, Επιπυραγό Π.Υ Τρίπολης με αναπληρωτή τον Παπαδόπουλο Γεώργιο, Ανθυποπυραγό της Π.Υ Μεγαλόπολης.
4) Κατραλή Βασίλειο Α/Β Διοικητή Α.Τ. Τρίπολης, με αναπληρωτή τον Κοντάκο Σταύρο Υ/Β του Α.Τ. Τρίπολης.

Κατά περίπτωση ορίζεται για την περιοχή δικαιοδοσίας Άστρους ο εκάστοτε Διοικητής του Λιμενικού τμήματος Άστρους με αναπληρωτή το νόμιμο αντικαταστάτη του και για την περιοχή δικαιοδοσίας Λεωνιδίου ο εκάστοτε Διοικητής του Λιμενικού τμήματος Λεωνιδίου με αναπληρωτή το νόμιμο αντικαταστάτη του.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.