Τα κυκλοφοριακά μέτρα που θα ισχύσουν το Πάσχα στο Λεωνίδιο (vid)

Τα κυκλοφοριακά μέτρα που θα ισχύσουν το Πάσχα στο Λεωνίδιο (vid)

Απρίλιος 13, 2016 - 16:19
0 σχόλια

To δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Νότιας Κυνουρίας ενέκρινε χτες κατά πλειοψηφία, τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν στο Λεωνίδιο από την Μεγάλη Πέμπτη 28 Απριλίου έως και την Δευτέρα του Πάσχα 2 Μαΐου 2016.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα έχουν ως εξής: 
ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΗ της κεντρικής οδού 21ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ  από το ύψος του καφενείου ΓΟΛΕΓΟΥ με κατεύθυνση δυτικά  έως το καφενείο ΒΛΑΜΗ,  από 08:00-20:00.
ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΗ των οδών ΔΟΥΝΙΑ(από Οικία Χιώτη μέχρι Πλατεία Μερικάκη), ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΡΕΠΠΑ, ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΕΩΡΓ. ΜΑΝΩΛΑΚΗ  επίσης με κατεύθυνση δυτικά έως την διασταύρωση για Βασκίνα  από08:00-20:00. 

ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ της κεντρικής οδού 21ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ από το ύψος του πρατηρίου καυσίμων ΔΑΝΕΣΗ με κατεύθυνση δυτικά έως το φαρμακείο ΒΑΡΝΑΒΑ,  από 20:00-00:00

Να διευκρινιστεί ότι η πεζοδρόμηση και η μονοδρομήσεις είναι δυο διαφορετικά μέτρα, κάτι που σημαίνει ότι  μετά τις 8 το βράδυ οι μονοδρόμηση στους δρόμους που αναφέρθηκαν παραπάνω,  δεν θα ισχύει και θα ισχύει μόνο η πεζοδρόμηση της κεντρικής οδού 21ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ έως τα μεσάνυχτα. 

Δείτε όλη τη συζήτηση επί του θέματος στο χτεσινό δημοτικό συμβούλιο από το leonidion.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

Κυκλοφοριακά μέτρα για το Πάσχα στο Λεωνίδιο


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.