Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή...

Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή...

Οκτώβριος 29, 2014 - 12:56
0 σχόλια

Γεια σας γεια σας καλά μου φιλαράκια! Πήραν φωτιά οι σόμπες και τα τζάκια με αυτό τον καιρό και η πόλη άρχισε πάλι να μυρίζει καμένο.

Τίμησαν και την επέτειο του «ΟΧΙ» με άλλη μία παρέλαση με τα σκουπίδια σε πρώτο πλάνο. Ας ελπίσουμε την 25η Μαρτίου να μην κάνουν παρέλαση τα σκουπίδια στους δρόμους από τη βροχή….

Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή… φώναζαν για αναθέσεις στα ίδια πρόσωπα αλλά κι αυτοί δεν πάνε πίσω… Πυρ και μανία στα δικηγορικά πηγαδάκια για τις αναθέσεις σε συγκεκριμένα πρόσωπα.

Βέβαια ο Σύλλογος τηρεί σιγήν ιχθύος…

Κρύος ο καιρός κρύο και το κλίμα στις δημοτικές υπηρεσίες. Κάποιοι ούτε καλημέρα σε λένε κι ας δουλεύουν μαζί στον ίδιο χώρο. Κάποιοι άλλοι είναι τόσο ψυχροί μεταξύ τους που όσο κι αν ανάβουν τη θέρμανση δε γίνεται τίποτα…

Φώναζαν πριν για τους έμμισθους αντιπροέδρους αλλά τώρα κάνουν τα ίδια… Φωνή φωνή αλλά στην πράξη τίποτα. Με 1.000 ευρώ μεικτά θα αμείβεται ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΤ. Τότε έλεγαν άλλα, όμως τώρα το εγκρίνουν.

Αφήστε δε που τα αίματα έχουν αρχίσει να ανάβουν για τα καλά.. Παραλίγο να χειροδικήσουν λέει πρώην με νυν σύμβουλο. Ευτυχώς τους συγκράτησαν οι ψυχραιμότεροι και δεν είχαμε χειρότερα… Μα τι πράγμα είναι κι αυτό με τους τσακωμούς τελευταία;;;

Καιρό έχουμε να δούμε αδέσποτα τι να έγιναν άραγε;;; Λέτε να βρέθηκε η λύση;; Πάντως την παρέλασή τους την έκαναν και κάποια από αυτά.

Αλήθεια εκείνο το συμβούλιο έγινε δια τηλεφώνου τελικά;;; Τόσο επείγον θέμα και το συζήτησαν μέσω τηλεφώνου;;;

Ποιος έβγαλε τη φωτογραφία με το πανό στο Στάδιο, αναρωτιούνται στο Σύλλογο. Τότε γιατί το σήκωσαν το πανό αφού δεν ήθελαν να φανεί.

Ο Δημητράκης κι ο Γιαννάκης γιατί λάκισαν από πίσω μετά τις εκδηλώσεις;; Αυτοί δεν ήθελαν να περάσουν το μήνυμα της ημέρας;

Αλλά κι η Αντωνία τι επιλεκτικές συμπάθειες είναι αυτές;;;

Κι αυτοί οι πρόεδροι πήγαν να κάνουν εκλογές χωρίς το Γιώργο;; Ψήφισαν, ανοίχτηκε η κάλπη και σκίστηκαν τα ψηφοδέλτια.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.