Συζήτηση Αυγενάκη - Super League για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα

Συζήτηση Αυγενάκη - Super League για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα

Αύγουστος 01, 2020 - 18:43
0 σχόλια

Η Σούπερ Λίγκα κατέθεσε στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη την Παρασκευή 31 Ιουλίου το πλάνο με κόσμο που προτείνει για την επόμενη σεζόν με τις δύο πλευρές να συζητούν για το σοβαρό αυτό θέμα που αναμένεται να απασχολήσει.

Πιο συγκεκριμένα αντιπροσωπεία της Super League αποτελούμενη από τον πρόεδρο Λεωνίδα Μπουτσικάρη, την αναπληρώτρια πρόεδρο Κάτια Κοξένογλου, τον υπεύθυνο γιατρό για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων Ξενοφών Ρούσση και τα μέλη της Επιτροπής Κώστα Καραπαπά, Ηλία Πουρσανίδη, Σωτήρη Μάρκου, συναντήθηκαν με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τον ΓΓΑ Γιώργο Μαυρωτά, ώστε να τους αναλύσουν το νέο πλάνο της διοργανώτριας αρχής για την καινούρια σεζόν. 

Στο στο νέο αυτό πλάνο εμπεριέχονται αναλυτικά όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής που σκοπεύει η λίγκα να ακολουθήσει, εφόσον φυσικά πάρει την αντίστοιχη έγκριση από την πολιτεία για την επιστροφή του φίλαθλου κόσμου στις εξέδρες των γηπέδων.

Η συζήτηση αναμένεται να συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες σε μια ιδιαίτερη χρονική στιγμή όπου σε έξαρση βρίσκεται η πανδημία του κορονοϊού στη χώρα μας και ενώ έχουν λαμβάνονται εδώ και μερικές ώρες νέα επιπρόσθετα μέτρα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.