ΣΥΡΙΖΑ: Μηνυτήρια αναφορά για Αυγενάκη και Αγοραστό

ΣΥΡΙΖΑ: Μηνυτήρια αναφορά για Αυγενάκη και Αγοραστό

Οκτώβριος 24, 2023 - 18:10
0 σχόλια

Σήμερα στις 12.30 το μεσημέρι, βρέθηκαν στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης, Τομεάρχης Δικαιοσύνης και Βασίλης Κόκκαλης Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης προκειμένου να προβούν στην κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς κατά του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Λευτέρη Αυγενάκη και του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνου Αγοραστού για αδικήματα που διέπραξαν κατά την προεκλογική περίοδο.

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του κ.Αυγενάκη και του κ.Αγοραστού κατά τη διάρκεια της εβδομάδα πριν από τη δεύτερη ψηφοφορία για τις περιφερειακές εκλογές, με  οποίες τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλουν ότι επιχειρήθηκε η εξαπάτηση των εκλογέων του θεσσαλικού κάμπου. Με την αναφορά τους ζητούν από τις εισαγγελικές αρχές να ερευνήσουν εάν έχει τελεστεί το αδίκημα της εξαπάτησης εκλογέων κατά συναυτουργία και κάθε άλλο συναφές αδίκημα.
 

ant1news.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.