Συντήρηση του δρόμου προς το Καμάρι

Συντήρηση του δρόμου προς το Καμάρι

Μάιος 01, 2019 - 16:50
0 σχόλια

Τη συμμετοχή του Δήμου Τρίπολης στην Προγραμματική Σύμβαση με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, για το έργο: «Συντήρηση του δρόμου προς ΤΚ Καμαρίου Δήμου Τρίπολης» αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης.

Στο πλαίσιο του Στρατηγικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου με γνώμονα τη βελτίωση των υποδομών προγραμματίζονται εργασίες συντήρησης του δρόμου προς ΤΚ Καμαρίου Δήμου Τρίπολης.

Δεδομένων των παραπάνω τα συμβαλλόμενα μέρη προβαίνουν, κατά τα προβλεπόμενα του άρθρου 100 του Ν.3852/2010 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει στη σύναψη της παρούσας Προγραμματικής Σύμβασης, με την οποία προσδιορίζουν το γενικό πλαίσιο και τους ειδικούς όρους για την εκτέλεση του αντικειμένου της σύμφωνα με την οποία εκχωρείται από το Δήμο Τρίπολης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου δια της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Αρκαδίας το δικαίωμα υλοποίησης του έργου, που αφορά στην εδαφική της περιφέρεια ως Φορέα Υλοποίησης, η οποία ως Διευθύνουσα Υπηρεσία θα είναι ο αρμόδιος φορέας για την υλοποίηση των διαδικασιών που απαιτούνται.

Αντικείμενο της Προγραμματικής Σύμβασης

Αντικείμενο της παρούσας Προγραμματικής Σύμβασης αποτελεί η συντήρηση του δρόμου προς ΤΚ Καμαρίου Δήμου Τρίπολης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου και για τους σκοπούς της παρούσας σύμβασης η Περιφέρεια Πελοποννήσου δια της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Αρκαδίας αναλαμβάνει το ρόλο του Φορέα Υλοποίησης του Έργου, έναντι τρίτων και να εκτελέσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου δια της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Αρκαδίας ως Φορέας Υλοποίησης, στις περιπτώσεις δημοσίων συμβάσεων τεχνικών έργων και μελετών, δια των αρμοδίων οργάνων και του προσωπικού του, ασκεί όλα τα καθήκοντα της Προϊσταμένης Αρχής και της Διευθύνουσας Υπηρεσίας, όπως αυτά προβλέπονται στη νομοθεσία περί Δημοσίων Έργων.Ο συνολικός προϋπολογισμός της εκτέλεσης υπηρεσιών και εργασιών της Προγραμματικής Σύμβασης, ανέρχεται στο ποσό των τριάντα χιλιάδων ευρώ (30.000,00 €) συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Οι πόροι για την υλοποίηση της προγραμματικής σύμβασης θα προέρχονται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου δια της Διεύθυνσης Τεχνικών Π.Ε. Αρκαδίας θα είναι ο Φορέας Υλοποίησης του Έργου.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.