Συνεχίζονται οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Καρύταινα

Συνεχίζονται οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Καρύταινα

Δεκέμβριος 31, 2023 - 11:42
0 σχόλια

Η Καρύταινα αξίζει να είναι ο προορισμός σας για αυτές τις γιορτές. (δείτε ΕΔΩ το αφιέρωμα του ArcadiaPortal.gr για το χωριό).

Μπορείτε να διοργανώσετε μια μονοήμερη απόδραση και να περιηγηθείτε στον γραφικό οικισμό, να παρακολουθήσετε τις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων που έχουν προγραμματιστεί ή ακόμα μπορείτε να κανονίσετε και τη διανυκτέρευσή σας στον οικισμό για να απολαύσετε τη φιλοξενία των κατοίκων.

H πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Κοινόν Καρυτινών» κυρία Ελένη Κουσκουρελου, σε συνέντευξή της στο ArcadiaPortal.gr μίλησε για το πρόγραμμα εκδηλώσεων το οποίο δεν είναι μόνο για μικρούς, αλλά και για μεγάλους επισκέπτες.

Στις 3 Ιανουαρίου 2024, στις 17:30, στον Βυζαντινό Πύργο της Λεβενταινας στην Καρύταινα θα πραγματοποιηθεί βραδιά αφήγησης παραμυθιών από όλο τον κόσμο!

Την αφήγηση θα αναλάβει η Ελένη Κουσκουρελου ενώ τη μουσική επένδυση των παραμυθιών η αγαπημένη μας Λίλα Παναγουλοπούλου με την κιθάρα της.

Ο Πύργος της Λεβενταινας που λειτουργεί μόνο 7 μήνες το χρόνο θα ανοίξει αποκλειστικά για αυτή τη βραδιά.

Στις 5 Ιανουαρίου 2024, στις 12:00 το μεσημέρι, στην πλατεία της Καρύταινας μπροστά στο "Χριστουγεννιάτικο χωριό" θα πραγματοποιηθεί μια πρωτότυπη, διαδραστική παράσταση, από το Θέατρο Ανάποδα, με τίτλο:"Σχολείο Καλικάντζαρων".

Ετοιμαστείτε για ακροβατικά, θεατρικό παιχνίδι παρέα με κούκλες μεγάλου μεγέθους και πολλούς καλικάντζαρους!

Όλες οι εκδηλώσεις, δράσεις και δραστηριότητες είναι δωρεάν!!!


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.