Συνέχεια επιτυχιών για τον όμιλο αντισφαίρισης Άτλα

Συνέχεια επιτυχιών για τον όμιλο αντισφαίρισης Άτλα

Μάιος 06, 2015 - 08:56
0 σχόλια

Με 3 μετάλλια επέστρεψαν οι αθλητές του Αρκαδικού ομίλου αντισφαίρισης Άτλα στις αποσκευές τους , από το τελευταίο τουρνουά επιπέδου Ε3.

Δεύτερη θέση και αργυρό μετάλλιο για τη Μηναδάκη Εύα που κατάφερε να  αγωνιστεί στον τελικό της διοργάνωσης που διεξήχθη στο Ρίο αντιμετωπίζοντας τη μόνιμη στα τελευταία τουρνουά αντίπαλό  της από την Κεφαλονιά. 

Τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο για τη Σουρλίγκα Ντέμυ η οποία έφτασε μέχρι την ημιτελική φάση όπου αντιμετώπισε τη φίλη και συναθλήτριά της Εύα.

Τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο για το Γρηγορίου Αναστάση που μετά από ένα επεισοδιακό τουρνουά έφτασε στον ημιτελικό του 2ου Ε3 της χρονιάς .

Στο συγκεκριμένο τουρνουά συμμετείχαν και οι: Καραμάνος Βασίλης ,Μπούρτζος Παναγιώτης , Γκέκας Γιώργος , Ψαράκη Αμαλία καθώς και η Μπουρτσουκλή Ραφαηλία της οποίας η κατηγορία δεν έγινε λόγω μικρής συμμετοχής.

Μικρή ανάπαυλα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των αθλητών του Α.Ο.Α. Άτλα το επόμενο δεκαπενθήμερο,  αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία για ξεκούραση και ανασυγκρότηση  δυνάμεων. 

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 
Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.