Συνεδριάζει με 25 θέματα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τρίπολης

Συνεδριάζει με 25 θέματα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τρίπολης

Σεπτέμβριος 27, 2014 - 15:44
0 σχόλια

Tη Δευτέρα  29 Σεπτεμβρίου 2014, στις 12:00 σύμφωνα με το άρθρο 75 παρ. 6 εδάφιο του Ν.3852/2010, συνεδριάζει  στην αίθουσα συνεδριάσεων στον 1ο όροφο του Νέου Δημαρχείου επί της οδού Λαγοπάτη 45 και Αταλάντης η Οικονομική Επιτροπή  προς λήψη απόφασης για τα πιο κάτω θέματα: 

1. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υπηρεσία: «Δημοσίευση των με αριθ. 352,353,354,355,356,357 και 358/2014 αποφάσεων κ. Δημάρχου σχετικά με τον ορισμό των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας κ.κ. Τότση Ηλία, Τυροβολά Δημητρίου, Σταμάτη Χαράλαμπου, Βόσνου Δημητρίου, Βρέντα Σπυρίδωνα, Σταματόπουλου Δημητρίου και Γεωργανόπουλου Νικολάου ως Αντιδημάρχων, για το χρονικό διάστημα από 1-9-2014 έως 28-2-2017». 
2. Απόδοση λογαριασμού, σχετικά με την πληρωμή της αμοιβής του ελεγκτή δόμησης για το έργο: «Ανέγερση  12ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης». 
3. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την επιστροφή ποσού ως αχρεωστήτως καταβληθέντος. 
4. Έγκριση έκδοσης χρηματικών ενταλμάτων προπληρωμής, με απόδοση λογαριασμού, για την αντιμετώπιση πληρωμής δαπάνης παραβόλων για έλεγχο εξέτασης και επανεξέτασης ΚΤΕΟ  και αντικατάστασης άδειας κυκλοφορίας οχημάτων του Δήμου Τρίπολης. 
5. Έγκριση πρακτικού αποσφράγισης οικονομικών προσφορών του ακοικτού διαγωνισμού για την προμήθεια υγρών καυσίμων για την εξυπηρέτηση των λειτουργικών αναγκών των υπηρεσιών του Δήμου Τρίπολης, της Δ.Ε.Υ.Α. Τρίπολης και της Κ.Ε.ΔΗ.Τ. για το έτος 2015. 
6. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια αναλώσιμων και ανταλλακτικών για το συνεργείο πρασίνου του Δήμου Τρίπολης. 
Ελληνική      

7. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την παροχή υπηρεσιών για εφαρμογές Ο.Τ.Α. και των νομικών τους προσώπων από τράπεζα πληροφοριών μέσω διαδικτύου. 
8. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια αναλώσιμων ειδών για τη λειτουργία του ξενώνα φιλοξενίας γυναικών θυμάτων βίας στο Δήμο Τρίπολης. 
9. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια σφραγίδων. 
10. Έγκριση αναληφθείσας από τον κ. Δήμαρχο δαπάνης, λόγω έκτακτης ανάγκης, για την εκτέλεση της υπηρεσίας: «Μίσθωση μηχανημάτων έργου – φορτηγών για φόρτωση απορριμάτων». 
11. Έγκριση αναληφθείσας από τον κ. Δήμαρχο δαπάνης, λόγω έκτακτης ανάγκης, για τον ορισμό δικηγόρων προκειμένου να παρασταθούν και να καταθέσουν σημείωμα κατά την εκδίκαση του αιτήματος της προσωρινής διαταγής κατά τη δικάσιμο της 18-9-2014 καθώς της υπ’ αριθ. 157/2014 αίτησης ασφαλιστικών μέτρων του Παναγιωτόπουλου Παναγιώτη κ.λ.π. κατά του Δήμου Τρίπολης κ.λ.π. κατά τη δικάσιμο που θα οριστεί ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Τρίπολης. 
12. Έγκριση αναληφθείσας από τον κ. Δήμαρχο δαπάνης, λόγω έκτακτης ανάγκης, για τον ορισμό δικηγόρου προκειμένου να παρασταθεί κατά τη συζήτηση της έφεσης κατά της 192/2014 απόφ. Ειρηνοδικείου Τριπόλεως, κατά την δικάσιμο που θα οριστεί ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Τρίπολης. 
13. Αποδοχή γνωμοδότησης σχετικά με τη χορήγηση ή μη προνοιακού επιδόματος κατόπιν ελέγχου προσωπικού φακέλου δικαιούχου.  
14. Ορισμός δικηγόρου και Συμβολαιογράφου για ενέργειες σχετικές με την υποβολή δηλώσεων του Ν. 2308/1995 περί Εθνικού Κτηματολογίου, για ακίνητα ιδιοκτησίας του Δήμου Τρίπολης που βρίσκονται στις υπό κτηματογράφηση περιοχές Αγ, Κωνταντίνου, Μερκοβουνίου και Σκοπής. 
15. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την αμοιβή της δικηγόρου κας Τριανταφύλλη Ματίνας του Ανδρέα. (σχετ.953/2014 απόφ. Ο.Ε.) 
16. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την αμοιβή της δικηγόρου κας Τριανταφύλλη Ματίνας του Ανδρέα. (σχετ. 954/2014 Απόφ. Ο.Ε.) 
17. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την αμοιβή της δικηγόρου κας Τριανταφύλλη Ματίνας του Ανδρέα. (σχετ. 955/2014 Απόφ. Ο.Ε.) 
18. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την αμοιβή της δικηγόρου κας Τριανταφύλλη Ματίνας του Ανδρέα. (σχετ. 956/2014 Απόφ. Ο.Ε.) 
19. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια ηλεκτρονικού χρονόμετρου για τις ανάγκες του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.
 
20. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια φωτοαντιγράφων. 
21. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια server (εξυπηρετητή) με λειτουργικό σύστημα και λογισμικό βάσεων για τις ανάγκες της Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Τρίπολης. 
22. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για τη μίσθωση Ι.Δ. Γραμματοθυρίδας έτους 2014. 
23. Αίτηση της υπαλλήλου του Δήμου Τρίπολης κας Ελένης Χιώτη για απόδοση λογαριασμού διαχείρισης για την αντιμετώπιση δαπανών ταχυδρομικών τελών. 
24. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης εκ νέου  για την εκτέλεση του έργου: «Ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων Δ.Ε. Λεβιδίου».  
25. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια λαδιού για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρίπολης.  
Σε περίπτωση κωλύματός σας παρακαλούμε όπως μας ειδοποιήσετε εγκαίρως, ώστε να ειδοποιηθεί το αναπληρωματικό μέλος.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.